10.8 C
București
sâmbătă, 27 aprilie 2024
AcasăSpecialGigi Becali, despre decizia din dosarul "Valiza": Satan există în procurorii DNA....

Gigi Becali, despre decizia din dosarul “Valiza”: Satan există în procurorii DNA. În ţara mea Satan nu are putere mai multă decât Hristos.

Gigi Becali a declarat, marţi seara, după ce judecătorii ÎCCJ l-au achitat în dosarul “Valiza”, că îi mulţumeşte lui Dumnezeu că “în ţara mea Satan nu are putere mai multă decât Hristos”. Becali a mai spus că  se temea de o condamnare cu suspendare, însă se temea mai mult că “în ţara mea premierea este mită”, precizând că asta ar fi fost o dovadă că “Satan era aici”.

“Vreau să încep cu Sfânta Cruce şi să îi mulţumesc Domnului Hristos, nu că eu am fost achitat, ci că în ţara mea este Dumnezeu şi că în ţara mea Satan nu are putere mai multă decât Hristos. Temerea mea era de o condamnare cu suspendare, dar nu era o problemă. Temerea mea era că în ţara mea premierea este mită. Asta însemna că Satan era aici, şi eu nu mai putea sta aici. În ţara mea, premierea nu e corupţie. Numai Satan zice că premierea este corupţie. Mie îmi era teamă de mentalitatea ţării mele”.

Citeşte şi
  Dosarul “Valiza”: Gigi Becali, achitat

Becali a mai spus că Satan există în procurorii DNA care l-au acuzat de fapte de corupţie şi că aceştia ar trebui “să facă practică” la închisoare, ca să “vadă ce înseamnă” puşcăria.

“Satan există şi nu vine să te strângă de gât, Satan acţionează prin oamenii lui răi, care nu ştiu ce înseamnă dreptate. Cum să propui patru ani de puşcărie unui om cu copii, cu familie, pentru că a vrut să câştige un meci. Satan există în acei procurori. Procurorii trebuie să facă practică, să se ducă din când în când la puşcărie care să vadă ce înseamnă. Să nu-şi mai bată joc. Nu râdeţi. Satan există. Uite că eu mai bucur la ora asta, nu că iau valiza – dă-o naibii de valiză, eu mă bucur că în ţara mea Hristos nu-l lasă pe Satan să facă ce vrea. . Eu sunt flămând şi însetat de justiţie, dar voi fi fericit.”

Becali a mai spus că el a fost acuza de corupţie din cauza invidiei procurorilor.

“Procurorii sunt nemulţumiţi că Becali apare la TV. V-am chemat eu aici? E carisma de viină. Aşa m-a făcut Dumnezeu. “

Judecătorii ÎCCJ au decis, marţi seara, achitarea lui Gigi Becali în dosarul “Valiza”.

Gigi Becali era acuzat de procurorii DNA pentru luare de mită. Este vorba de celebrul dosar “Valiza” în care procurorii anticorupţie i-au pus sechestru lui Becali pe suma de 1,7 milioane de euro, bani care au fost găsiţi la unul dintre apropiaţii lui Gigi Becali, Teia Sponte.

Citeşte şi Armata pierde procesul. Steaua rămâne la Becali

Alături de finanţatorul echipei Steaua au fost de asemenea achitaţi Teia Sponte, Alina Florentina Ciul, Victor Piţurcă şi Radu Gheorghe Marino.

 

Cele mai citite

Scandalul Sanimed/Hideg: Dezvăluiri, Denunțuri și Dinamica Justiției în România

Recentele dezvăluiri din presă, generate de denunțul spontan al omului de afaceri Cătălin Hideg împotriva unei prestigioase case de avocatură din România, precum și...

Conducerile școlilor, umplute de activiști de partid, din timp pentru alegeri

Cred că în acest moment a devenit clar pentru toată lumea că Ligia Deca nu este un ministru al Educației, deși ocupă această funcție,...

Universitatea Craiova, primul eșec cu Gâlcă pe bancă! Oltenii au fost surclasați pe teren propriu de CFR Cluj

Universitatea Craiova a pierdut pe teren propriu în fața celor de la CFR Cluj cu scorul de 0-1, în etapa a șasea a play-off-ului...
Ultima oră
Pe aceeași temă