Daniel Dragomir, fost ofițer SRI: Nu am plătit niciodată niciun jurnalist

Fostul ofițer SRI Daniel Dragomir, extrem de mediatizat în ultimele săptămâni, anunță vineri, într-o postare pe blog, că el nu a influențat în niciun fel opțiunea jurnaliștilor de a-i prelua sau de a nu-i prelua declarațiile.

Share

Mihai Diac 0 comentarii

Actualizat: 24.11.2017 - 19:06

Fostul ofițer SRI Daniel Dragomir, extrem de mediatizat în ultimele săptămâni, anunță vineri, într-o postare pe blog, că el nu a influențat în niciun fel opțiunea jurnaliștilor de a-i prelua sau de a nu-i prelua declarațiile.

"Nu am plătit niciodată niciun jurnalist, nu am cerut niciunui jurnalist să publice sau să oprească vreun articol, voi lupta cât mai am putere în mine ca jurnaliștii în țara aceasta să poată scrie ce vor (inclusiv să mă “injure” în limitele legale), amenințarea unor jurnaliști de către structuri ale statului mi se pare cel mai grav atentat la democrație", scrie pe blog locotenent-colonelul (r) Daniel Dragomir.

Fostul ofițer SRI susține însă că el, personal, primește "tot mai multe informații credibile" conform cărora structuri ale statului ar investiga “reteaua de jurnaliști plătiți ai lui Dragomir”.

"Sunt curios cine a aprobat mandatele în operațiunile în cauză și în ce bază legală", scrie Dragomir.

"Am prieteni, vorbesc și mă întâlnesc cu oameni politici de dreapta și de stânga, cu oameni din media, cu oameni de afaceri, cu oameni din structurile de securitate, cu oameni simpli, cu jurnaliști (unii care mă înjură și alții care mă laudă)", subliniază fostul ofițer SRI.

Citește totul despre:

Comentarii

loading...