UPDATE. VIDEO. Mencinicopschi s-a predat la poliție: ”Poate mi se trage și de la faptul că am vorbit despre E-urile din alimente”

Gheorghe Mencinicopschi s-a predat la poliție. El crede că o parte din pedeapsă i se trage de la faptul că ar fi deranjat pe cineva când a vorbit despre pericolul reprezentat de E-uri din mâncare. "Poate și de la asta o parte din pedeapsă mi se trage", a apreciat el.

Share

Avram Eliza 0 comentarii

Actualizat: 08.08.2014 - 17:27

UPDATE. Gheorghe Mencinicopschi s-a predat la poliția Ilfov. El crede că o parte din pedeapsă i se trage de la faptul că ar fi deranjat pe cineva când a vorbit despre pericolul reprezentat de E-uri din mâncare. "Poate și de la asta o parte din pedeapsă mi se trage", a apreciat el, potrivit Hotnews. 

Profesorul Gheorghe Mencinicopschi a declarat, vineri, la Antena 3, după ce a aflat că a fost condamnat la opt ani de închisoare cu executare în dosarul privatizării Institutului de Cercetări Alimentare (ICA), că este o sentință nedreaptă și că este nevinovat.

Citește și: VIDEO. UPDATE. Dan Voiculescu a fost condamnat la 10 ani de închisoare cu executare în dosarul ICA pentru spălare de bani. Sentința este definitivă. Imobilul Grivco va fi confiscat

”Am avut mare încredere în acest tânăr complet de judecată, acum sunt complet dezamăgit. Adevarul va iesi la suprafata mai devreme sau mai tarziu. E o sentinta nedreapta. Sunt liniștit, sunt impacat cu mine insumi, nu am ce sa-mi reprosez. Sunt nevinovat; privatizarea s-a facut legal, din punctul de vedere al nostru, al institutului. A fost una din cele de mai succes privatizari, dovadă că este acum un institut performant”, a declarat Gheorghe Mencinicopschi, la Antena 3.

 

El a fost condamnat la opt ani de închisoare demagistrații Curții de Apel București, fiind acuzat de complicitate la infracţiunea de stabilire a unei valori diminuate faţă de valoarea comercială reală a institutului, abuz în serviciu contra intereselor publice şi fals în înscrisuri sub semnătură privată.
 

Citește totul despre:

Comentarii