Avocata Alinei Bica anunță un DOCUMENT EXTRAORDINAR care va schimba cursul anchetei

Avocata Alinei Bica, Laura Voicu, a anunțat că va da publicității, în data de 6 februarie, ”document incendiar”, care va schimba cursul anchetei fostei șefe DIICOT.

Share

Andra Mitu 0 comentarii

Actualizat: 29.01.2015 - 21:54

Avocata Alinei Bica, Laura Voicu, a anunțat că va da publicității, în data de 6 februarie, ”document incendiar”,  care va schimba cursul anchetei fostei șefe DIICOT.

”Este un document extraordinar, minunat, nemaipomenit. O să vi-l prezint pe 6 februarie, pentru că înainte o să-l depun în instanța de judecată”, a declarat Voicu.

"Documentul poate schimba cursul dosarului. Îl poate schimba radical chiar şi am această speranţă, că acest document va lămuri foarte multe lucruri. Doamna Bica nu va face niciun denunţ niciodată, pentru că nu are despre cine să vorbească, doamna Bica nu este scriitoare. Este vorba de un document probatoriu referitor la aspecte foarte importante din dosarul în care nu numai dânsa, ci şi ceilalţi inculpaţi, sunt încarceraţi. (...) Va duce la aflarea adevărului, ajută foarte mult, într-o proporţie foarte mare", a anunţat apărătoarea Alinei Bica.

Avocata a mai vorbit de "nişte presiuni care se pun din toate părţile şi atunci e bine să fie prezentat acest document la termen".
 
În ceea ce priveşte starea în care se află Bica, avocata Laura Voicu a spus că fosta şefă a DIICOT este revoltată de ceea ce i se întâmplă.
 
"Alina Bica este în aceeşi stare, în care este de când a fost ridicată din mjlocul străzii. Este foarte revoltată, atât. Este nedrept ceea ce i se întâmplă", a spus Laura Voicu, avocata fostei şefe a DIICOT.

Următorul termen al dosarului va fi pe 6 februarie.

Alina Bica a demisionat de la conducerea DIICOT şi din funcţia de procuror al Direcţiei în 21 noiembrie 2014, după ce a fost reţinută de procurorii DNA, o zi mai târziu fiind arestată preventiv. Bica a fost suspendată, în 16 decembrie, din funcţia de procuror al Parchetului Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie, măsura fiind luată de Consiliul Superior al Magistraturii, ca urmare a trimiterii sale în judecată.

Citește totul despre:

Comentarii