16.8 C
București
joi, 25 aprilie 2024
AcasăSpecialAccident rutier în Hunedoara: Numărul răniților a ajuns la 20. Planul roșu...

Accident rutier în Hunedoara: Numărul răniților a ajuns la 20. Planul roșu a fost activat

UPDATE 14.05: Numărul victimelor în accidentul produs sâmbătă pe DN 7, pe raza comunei Vețel, a ajuns la 20, potrivit datelor centralizate de Inspectoratul pentru Situații de Urgență Hunedoara, răniții fiind transportați la Spitalul Județean de Urgență Deva și la spitalul municipal din Hunedoara, informează News.ro.

13.09: Poliţiştii verifică dacă microbuzul în care se aflau victimele avea toate autorizaţiile necesare, potrivit News.ro.

———-

17 persoane au fost rănite, sâmbătă, într-un accident rutier care a avut loc pe DN 7, în județul Hunedoara, după ce un microbuz, în care se aflau 14 tineri fotbaliști ai unei echipe de fotbal locale, s-a ciocnit cu un microbuz de transport marfă. Victimele au fost transportate la spital. Una dintre persoane este minoră, iar o altă persoană se află în stare gravă, informează Digi24 și agențiile de presă.

Șeful DSU, Raed Arafat, a precizat, pentru Digi24, că autoritățile au declanșat planul roșu de intervenție.

Acțiunea autorităților este în curs de desfășurare.

Potrivit ISU Hunedoara, unul dintre şoferi a rămas încarcerat, serviciile de intervenţie aflându-se la locul accidentului.

Potrivit centrului Infotrafic al Poliţiei, circulaţia rutieră pe DN7 este întreruptă la ieşirea din localitatea Veţel către Ilia, din cauza accidentului. Circulaţia este deviată pe ruta ocolitoare Dj 706 Mintia – Ilia.

 

Știre în curs de actualizare.

 

 

 

Cele mai citite

Raed Arafat trimite o echipă de experți la Slănic Prahova în urma surpării de teren

Secretarul de stat Raed Arafat, şeful DSU, a precizat joi că o echipă de experţi urmează să ajungă la Slănic Prahova pentru a evalua...

Petre Roman, la Parchetul General, în Dosarul Mineriada. FOTO

Fostul premier Petre Roman, s-a prezentat, astăzi, la sediul Parchetului General, pentru a lua la cunoştinţă că a fost pus din nou sub acuzare...

Preţurile la electricitate şi gaze în UE au scăzut în 2023, după explozia din 2022 (Eurostat)

Facturile la electricitate şi gaze ale consumatorilor europeni au scăzut în a doua jumătate a anului trecut, după creşterea care a început după războiul...
Ultima oră
Pe aceeași temă