Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Echipele de salvare au început operaţiunile de recuperare a celor doi piloți din avionul prăbușit

Ministerul Apărării Naţionale (MApN) a anunţat, luni, că echipele de salvare sunt în legătură cu cei doi piloţi care au reuşit să se catapulteze din avionul prăbuşit în judeţul Bacău şi au început operaţiunile de recuperare. Deocamdată, nu se cunoaşte dacă sunt sau nu răniţi.

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 16.07.2018 - 14:51

MApN a anunţat, luni, că cei doi piloţi ai aeronavei de tip IAR 99 Şoim cu dublă comandă care s-a prăbuşit în judeţul Bacău au reuşit să se catapulteze, echipele de salvare sunt în legătură cu ei şi au început deja operaţiunile de recuperare.

”Vom reveni cu informaţii despre starea piloţilor de îndată ce acestea vor fi disponibile”, anunţă MApN. 

Potrivit Ministerului, aeronava aparţinea Bazei 95 Aeriană ”Erou căpitan aviator Alexandru Şerbănescu” de la Bacău şi s-a prăbuşit în jurul orei 13.30, în zona localităţii Nicolae Bălcescu. 

Conducerea Bazei 95 Aeriană a pus în aplicare de urgenţă planul de intervenţie în astfel de situaţii. 

”Ministrul apărării naţionale, Mihai Fifor, împreună cu şeful Statului Major al Apărării, generalul Nicolae Ciucă, sunt deja în drum spre locul producerii incidentului. De asemenea, conform procedurilor, o comisie numită la nivelul Statului Major al Forţelor Aeriene va investiga  cauzele producerii evenimentului”, mai anunţă MApN. 

Comentarii

loading...