10.8 C
București
sâmbătă, 27 aprilie 2024
AcasăȘtirile zileiDoi tineri care ar fi vândut cannabis, ecstasy şi cocaină în judeţ...

Doi tineri care ar fi vândut cannabis, ecstasy şi cocaină în judeţ şi pe litoral, reţinuți

Poliţiştii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Giurgiu, sub coordonarea DIICOT – BT Giurgiu, au documentat activitatea infracţională a două persoane din judeţul Giurgiu, cercetate pentru trafic de droguri de risc şi mare risc, anunţă Poliţia Română.

Marţi, poliţiştii au făcut o percheziţie domiciliară în comuna Buturugeni, judeţul Giurgiu, în urma căreia au fost descoperite şi ridicate 337de comprimate de ecstasy, 72 de grame canabis, 14 grame cocaină, 11.690 de lei şi 220 de euro.

De asemenea, au fost puse în aplicare 5 mandate de aducere, emise pe numele mai multor persoane, acestea fiind duse la sediul DIICOT Giurgiu. Ulterior, două dintre ele au fost reţinute pentru 24 de ore, pentru trafic de droguri de risc şi mare risc.

Persoanele cercetate, cu vârstele de 23, respectiv 24 de ani, ar fi obţinut venituri ilicite în urma vânzării de droguri în zona de nord a judeţului, dar şi pe litoralul românesc.

Potrivit Poliţiei, cei doi tineri ar fi oferit spre vânzare zilnic, direct de la locuinţa lor, droguri de risc şi de mare risc (canabis, ecstasy, cocaină) tinerilor cu vârste cuprinse între 17-25 de ani, din localitatea Buturugeni, dar şi în zonele limitrofe acesteia.

Acţiunea a beneficiat de suportul tehnic al Direcţiei Operaţiuni Speciale şi a fost sprijinită de jandarmi din cadrul I.J.J. Giurgiu.

Potrivit DIICOT, unul dintre cei reţinuţi a fost prezentat Tribunalului Giurgiu cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile, dar instanţa a dispus în cazul său măsura arestului la domiciliu.

Cele mai citite

Fântânile arteziene din Sectorul 4, pregătite pentru zilele călduroase de vară

Sectorul 4 al Capitalei este o comoară ascunsă pentru cei care își doresc să exploreze frumusețea orașului. Printre numeroasele sale atracții, cum ar fi...

Scandalul Sanimed/Hideg: Dezvăluiri, Denunțuri și Dinamica Justiției în România

Recentele dezvăluiri din presă, generate de denunțul spontan al omului de afaceri Cătălin Hideg împotriva unei prestigioase case de avocatură din România, precum și...

Vopsirea auto profesională. Etapele procesului de vopsire pas cu pas

Vopsirea auto profesională este un proces complex și meticulos, care implică mai multe etape distincte pentru a obține un finisaj impecabil și durabil. În...
Ultima oră
Pe aceeași temă