22.8 C
București
vineri, 12 aprilie 2024
AcasăȘtirile zileiDoi tineri care ar fi vândut cannabis, ecstasy şi cocaină în judeţ...

Doi tineri care ar fi vândut cannabis, ecstasy şi cocaină în judeţ şi pe litoral, reţinuți

Poliţiştii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Giurgiu, sub coordonarea DIICOT – BT Giurgiu, au documentat activitatea infracţională a două persoane din judeţul Giurgiu, cercetate pentru trafic de droguri de risc şi mare risc, anunţă Poliţia Română.

Marţi, poliţiştii au făcut o percheziţie domiciliară în comuna Buturugeni, judeţul Giurgiu, în urma căreia au fost descoperite şi ridicate 337de comprimate de ecstasy, 72 de grame canabis, 14 grame cocaină, 11.690 de lei şi 220 de euro.

De asemenea, au fost puse în aplicare 5 mandate de aducere, emise pe numele mai multor persoane, acestea fiind duse la sediul DIICOT Giurgiu. Ulterior, două dintre ele au fost reţinute pentru 24 de ore, pentru trafic de droguri de risc şi mare risc.

Persoanele cercetate, cu vârstele de 23, respectiv 24 de ani, ar fi obţinut venituri ilicite în urma vânzării de droguri în zona de nord a judeţului, dar şi pe litoralul românesc.

Potrivit Poliţiei, cei doi tineri ar fi oferit spre vânzare zilnic, direct de la locuinţa lor, droguri de risc şi de mare risc (canabis, ecstasy, cocaină) tinerilor cu vârste cuprinse între 17-25 de ani, din localitatea Buturugeni, dar şi în zonele limitrofe acesteia.

Acţiunea a beneficiat de suportul tehnic al Direcţiei Operaţiuni Speciale şi a fost sprijinită de jandarmi din cadrul I.J.J. Giurgiu.

Potrivit DIICOT, unul dintre cei reţinuţi a fost prezentat Tribunalului Giurgiu cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile, dar instanţa a dispus în cazul său măsura arestului la domiciliu.

Cele mai citite

Cetățean turc, reținut în cazul cadavrului găsit lângă A1

Un cetăţean turc a fost reţinut pentru 24 de ore în cazul cadavrului unei femei găsit în urmă cu câteva zile la ieşirea de...

Cetățean turc, reținut în cazul cadavrului găsit lângă A1

Un cetăţean turc a fost reţinut pentru 24 de ore în cazul cadavrului unei femei găsit în urmă cu câteva zile la ieşirea de...

Eveniment la Academia Română. Un omagiu: lansarea volumului „Andrei Rădulescu – Corespondență“

Academia Română găzduiește marți, 16 aprilie 2024, lansarea volumului „Andrei Rădulescu – Corespondență“, editat de Fundația „Andrei Rădulescu și a Marilor Juriști Români“ și...
Ultima oră
Pe aceeași temă