Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Doi primari din Timiș au fentat regulile de izolare și au mers la secțiile de votare

DSP Timiș a anunțat că a deschis o anchetă după ce doi primari care ar fi trebuit să fie în izolare la domiciliu pe motiv că au intrat în contact direct cu un bolnav cu Covid-19 au fost duminică dimineața în secțiile de votare.

Share

Petronel Tudor 0 comentarii

Actualizat: 27.09.2020 - 13:18

Victor Malac și Virgil Bunescu, primari PSD în funcție în comunele Dumbrăvița și Giarmarta, județul Timiș, au fost duminică dimineața la secțiile de votare deși ar fi trebuit să fie în izolare la domiciliu.

Măsura de izolare era impusă de intrarea în contact cu Călin Dobra, președintele Consiliului Județean Timiș, confirmat pozitiv vineri după-amiază.

Cei doi primari au prezentat un document emis de Centrul Județean de Coordonare și Conducere a Intervenției, hârtie prin care au primit o derogare ce le-a permis să ajungă în secțiile de votare.

„Ca urmare a informaţiilor apărute în spaţiul public privind derogarea măsurii de carantină acordată celor doi edili din judeţul Timiş, vă facem cunoscut faptul că, în coformitate cu legislaţia în vigoare, derogările sunt emise de către CJCCI cu avizul DSP. În cazul celor două persoane publice, reprezentanţii instituţiei noastre şi-au depăşit atribuţiile şi nu au informat conducerea legat de aceste solicitări. A fost demarată cu celeritate o anchetă internă, urmând ca persoanele care se fac responsabile de această situaţie să fie supuse rigorilor de procedura internă, mergând până la încetarea raporturilor de muncă. Odată cu finalizarea anchetei, DSP Timiş va face publice măsurile dispuse.”, a anunțat Direcția de Sănătate Publică Timiș, citată de News.ro.

Comentarii