Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Cutremur cu magnitudinea 4,4, la graniţa cu România

Cinci cutremure, din care patru la graniţa cu România, cel mai puternic având magnitudinea 4,4 grade pe scara Richter s-au produs, azi dimineaţă, în Serbia, potrivit datelor Institutului Naţional de Cercetare Dezvoltare pentru Fizica Pământului.

Share

George Dumitrescu 0 comentarii

23.12.2018 - 10:27

Iniţial, INCDFP a anunţat producerea unui cutremur cu magnitudinea 3,7 grade pe scara Richter s-a produs, la ora 8.56, în judeţul Timiş, la o adâncime de 30 kilometri.

Ulterior, Institutul pentru Fizica Pământului a rectificat informaţiile, astfel că nu mai este semnalat niciun seism produs duminică în judeţul Timiş, în schimb s-au înregistrat cinci cutremure în Serbia, din care patru la graniţa cu România.

Cel mai puternic cutremur s-a produs la ora 8.33, la o adâncime de doar 5 kilometri, având magnitudinea de 4,4 grade pe scara Richter.

Seismul de la ora 8.56 este localizat tot în Serbia, la graniţa cu România, la adâncimea de 5 kilometri, având magnitudinea de 3,8 grade pe scara Richter.

Celelalte cutremure înregistrate duminică dimineaţa au magnitudinea de 2,1 grade, 2,3 grade şi 2,4 grade pe scara Richter.

 

Comentarii