Cutremur cu magnitudinea 4,4, la graniţa cu România

Cinci cutremure, din care patru la graniţa cu România, cel mai puternic având magnitudinea 4,4 grade pe scara Richter s-au produs, azi dimineaţă, în Serbia, potrivit datelor Institutului Naţional de Cercetare Dezvoltare pentru Fizica Pământului.

Share

George Dumitrescu 0 comentarii

23.12.2018 - 10:27

Iniţial, INCDFP a anunţat producerea unui cutremur cu magnitudinea 3,7 grade pe scara Richter s-a produs, la ora 8.56, în judeţul Timiş, la o adâncime de 30 kilometri.

Ulterior, Institutul pentru Fizica Pământului a rectificat informaţiile, astfel că nu mai este semnalat niciun seism produs duminică în judeţul Timiş, în schimb s-au înregistrat cinci cutremure în Serbia, din care patru la graniţa cu România.

Cel mai puternic cutremur s-a produs la ora 8.33, la o adâncime de doar 5 kilometri, având magnitudinea de 4,4 grade pe scara Richter.

Seismul de la ora 8.56 este localizat tot în Serbia, la graniţa cu România, la adâncimea de 5 kilometri, având magnitudinea de 3,8 grade pe scara Richter.

Celelalte cutremure înregistrate duminică dimineaţa au magnitudinea de 2,1 grade, 2,3 grade şi 2,4 grade pe scara Richter.

 

Comentarii