12 C
București
joi, 25 aprilie 2024
AcasăȘtirile zileiCumpănaşu face noi acuzaţii: Solicităm expertiză pentru Dincă

Cumpănaşu face noi acuzaţii: Solicităm expertiză pentru Dincă

Familia Alexandrei Măceşanu a depus, miercuri, prin avocat, mai multe solicitări la DIICOT, una dinte ele fiind aceea de a se efectua o expertizare a lui Gheorghe Dincă, din care să reiasă dacă acesta este apt sexual. Unchiul fetei, Alexandru Cumpănaşu, a declarat, în faţa DIICOT, că familia crede, în urma analizării probelor, că altcineva a fost în casa lui Dincă atunci când copila era sechestrată.

„Noi nu credem că Dincă este ucigaşul Alexandrei. Mai mult, credem că există şanse mari să fie în viaţă. Am solicitat şi o expertiză la INML pentru a vedea în ce măsură Gheorghe Dincă era apt sexual. Gheorghe Dincă a declarat că el nu a violat-o. Alexandra la 112 a spus că a fost violată. Este o chestiune cât se poate de serioasă. Eu am convingerea că în acele 24 de ore, în acea casă, s-au aflat şi alte persoane şi că dacă s-a efectuat un viol asupra Alexandrei, nu l-a efectuat Gheorghe Dincă”, a spus Cumpănaşu.

Alexandru Cumpănaşu a mai spus că au fost depuse şi alte solicitări la DIICOT, între care cele de audiere a unor persoane din anturajul lui Gheorghe Dincă, despre două dintre ele existând informaţii că ar fi participat împreună cu Dincă la violuri petrecute în Caracal.

De asemenea, familia Alexandrei Măceşanu a mai cerut reaudierea familiei lui Gheorghe Dincă, precum şi o nouă expertiză asupra probelor găsite în curtea şi casa acestuia, din Caracal.

„Am solicitat extinderea cercetărilor, expertizei INML. În acest moment, din raport, avocatul nostru nu a înţeles mai nimic. Nici eu, nici familia nu am înţeles. În măsura în care nu va fi acceptată această extindere, vom solicita o nouă expertiză a ADN-ului Alexandrei, asupra acelor rămăşiţe din butoi, care să fie făcută tot la INML. Adică reluarea procedurii de expertizare. Asta nu ne opreşte să comandăm o expertiză în afara ţării, lucru care a rămas valabil”, a mai spus Cumpănaşu.

Totodată, Cumpănaşu a afirmat că a solicitat procurorilor DIICOT şi audierea tuturor presupuselor clanuri din Caracal, pentru a se demonstra dacă au avut sau nu legătură cu Gherorghe Dincă.

Cele mai citite

Raed Arafat trimite o echipă de experți la Slănic Prahova în urma surpării de teren

Secretarul de stat Raed Arafat, şeful DSU, a precizat joi că o echipă de experţi urmează să ajungă la Slănic Prahova pentru a evalua...

PSD Livrează: Pensiile înainte de Paște în 2024

Guvernul condus de Marcel Ciolacu a decis ca, în 2024, cu ocazia Paștelui Ortodox, pensiile pentru cei aproximativ 5 milioane de pensionari din România...

Ocolul Bucureștiului în 30 de zile

Coaliția PSD-PSD a făcut un ocol de treizeci de zile pentru a ajunge de unde a plecat. “Și mă ocoli...” – vorba bancului. Dar...
Ultima oră
Pe aceeași temă