Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Cod portocaliu de averse şi vijelii în localităţi din judeţele Buzău şi Vrancea

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis sâmbătă seara noi atenţionări nowcasting Cod portocaliu de averse şi vijelii pentru judeţele Buzău şi Vrancea, valabile în perioada următoare.

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 22.06.2019 - 21:17

Potrivit meteorologilor, până la ora 21:00, în localităţile Berca, Cernăteşti, Beceni, Vintilă Vodă, Scorţoasa, Buda, Mânzăleşti, Bisoca, Săruleşti, Blăjani, Căneşti, Murgeşti, Valea Salciei, Mărgăriteşti şi Pardoşi din judeţul Buzău se vor semnala averse torenţiale care vor cumula local 35-40 l/mp, frecvente descărcări electrice, intensificări temporare ale vântului cu aspect de vijelie, grindină de dimensiuni mici.

Fenomene similare vor fi şi în localităţile Gugeşti, Dumitreşti, Slobozia Bradului, Dumbrăveni, Popeşti, Gura Caliţei, Tâmboeşti, Urecheşti, Chiojdeni, Slobozia Ciorăşti, Bordeşti şi Obrejiţa din judeţul Vrancea.

Avertizările de fenomene periculoase imediate (nowcasting) se emit pentru o perioadă de maximum şase ore, precizează ANM.

Comentarii