Cazul de la Caracal: ADN-ul din oase este al Alexandrei

Probele ADN recoltate din butoiul unde au fost găsite mai multe rămăşiţe umane îi aparţin Alexandrei Măceşanu.

Elena Marinescu 0 comentarii

Actualizat: 02.08.2019 - 23:00

Alexandru Cumpănașu, unchiul Alexandrei, a declarat, vineri seară, că familia fetei a fost informată de ministrul justiţiei că ADN-ul din oasele găsite de la domiciliul lui Gheorghe Dincă și analizate de INML este al fetei.

"Oameni buni ai acestei ţări care ne-aţi fost alături, ALEXANDRA ESTE CONFIRMATĂ DECEDATĂ de testele ADN. Ministrul Justiţiei l-a anunţat pe vărul meu. Am eşuat. Nu am reuşit să salvez viaţa acestui minunat copil. Dacă aş fi aflat cu câteva ore mai devreme măcar de la ora 21.00, joi.... Dar vă promit CĂ NU VA SCAPA PICIOR DE POLITICIAN, PROCUROR, POLIŢIST, JUDECĂTOR, STS-ist. Asta ţine de mine. Şi voi răscoli tot acest sistem cu orice preţ", este mesajul scris de Alexandru Cumpănaşu pe Facebook. El a mai declarat într-o intervenţie televizată că "De-abia acum începe răzbunarea pe care cred că nimeni dintre cei care mi-au omorât nepoata și-o dorește. Ministrul Justiției l-a anunțat pe vărul meu de rezultat: se confirmă din păcate aceste date: ADN-ul Alexandrei din acea cenușă coincide cu ADN-ul părinților.

Tot vineri, Institutul Național de Medicină Legală (INML) a transmis vineri către DIICOT raportul de expertiză medico-legală antropologică privind examinarea materialului osos și dentar identificat în urma percheziției domiciliare efectuate la locuința lui Gheorghe Dincă, informează Mediafax. Anchetatorii au identificat, în urma perchezițiilor de vineri de la casa lui Gheorghe Dincă, alte fragmente osoase și probe biologice care urmează a fi analizate din punct de vedere genetic și antropologic, informează reprezentantul DIICOT. Percheziția va fi reluată sâmbătă.

Comentarii