Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Bazinul hidrografic Bistra, sub Cod portocaliu de inundaţii

Hidrologii au emis, luni, o nouă atenţionare Cod portocaliu de inundaţii ce va afecta, până la miezul nopţii, bazinul hidrografic Bistra, pe raza judeţului Caraş-Severin.

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 24.12.2018 - 17:46

Conform Institutului Naţional de Hidrologie şi Gospodărire a Apelor (INHGA), până la ora 00:00, se vor produce scurgeri importante pe versanţi, torenţi, pâraie, viituri rapide şi creşteri rapide de debite şi niveluri, cu posibile depăşiri ale Cotelor de inundaţie, pe râurile din bazinul hidrografic Bistra (judeţul Caraş-Severin).

Atenţionarea a fost transmisă către: Ministerul Apelor şi Pădurilor, Ministerul Mediului, Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă, Administraţia Naţională "Apele Române", Ministerul Afacerilor Interne, mass-media, Hidroelectrica S.A., Administraţia Bazinală de Apă Banat şi Sistemul de Gospodărire a Apelor Caraş-Severin.

Comentarii

loading...