20 C
București
luni, 7 octombrie 2024
AcasăInternaționalIncidente violente în Halkidiki. Opt persoane ce ar avea legătură cu mafia...

Incidente violente în Halkidiki. Opt persoane ce ar avea legătură cu mafia bulgară au fost arestate

Trei persoane au fost rănite, una dintre ele în stare gravă, și poliția greacă a efectuat opt arestări în urma unei răfuieli cu împușcături și înjunghieri, care a avut loc într-un beach bar din Halkidiki, destinație turistică populară, inclusiv printre români.

Incidentul violent a avut loc vineri seara într-un beach bar din Halkidiki, Grecia, iar în urma acestuia, poliția greacă a arestat opt persoane în weekend.

Potrivit agenției bulgare Novinite, autoritățile elene sunt în continuare în căutarea trăgătorului implicat în atac. Între timp, una dintre cele trei persoane rănite se află în stare gravă.

Toate persoanele implicate sunt asociate cu mafii bulgare, iar conflictul a avut legătură cu disputele pentru teritorii de influență, conform sursei citate.

Polițiștii au arestat mai mulți suspecți

Sâmbătă, cinci dintre suspecți au fost reținuți și sunt acuzați de multiple infracțiuni, inclusiv cauzarea de vătămări corporale grave.

Printre cei arestați se numără și Kiril Kirov, cunoscut sub numele de Rusul, un interlop legat de Christophoros Amanatidis, zis Taki, un renumit mafiot bulgar.

În plus, cei trei răniți au fost arestați duminică și acuzați de încăierare, fiind și patronii bulgari ai beach barului în care s-a produs incidentul sângeros, conform publicației grecești Ekhatimerini.

Narcis Rosioru
Narcis Rosioruhttps://www.romanialibera.ro
Narcis Roșioru, născut în 1989, este un profesionist în comunicare și mass-media din București. Începând cu 1 iulie 2024, s-a alăturat echipei România Liberă. Anterior, Narcis a avut diverse roluri în mass-media, inclusiv editor web și specialist în social media la Europa FM, reporter la Fanatik.ro și producător video la Mediafax Group. A fost și redactor-șef la TeoTrandafir.com, unde a coordonat echipa editorială și gestionat pagina de Facebook. Narcis are o diplomă de master în Tehnici de Comunicare și Producție Mass-Media de la Universitatea Dunărea de Jos din Galați, unde a obținut și diploma de licență în Jurnalism.
Cele mai citite

PAOK Salonic revine pe primul loc în Grecia după victoria contra nou-promovatei Levadiakos!

Campioana Greciei, PAOK Salonic, a pus capăt unei serii de trei meciuri fără victorie, reușind să câștige cu scorul de 2-0 împotriva echipei Levadiakos,...

PAOK Salonic revine pe primul loc în Grecia după victoria contra nou-promovatei Levadiakos!

Campioana Greciei, PAOK Salonic, a pus capăt unei serii de trei meciuri fără victorie, reușind să câștige cu scorul de 2-0 împotriva echipei Levadiakos,...

Mașini de debitat tabla vs. alte metode de tăiere: care este soluția ideală?

Pentru a oferi o experiență cât mai plăcută, noi și partenerii noștri folosim tehnologii precum cookie-urile pentru a stoca și / sau a...
Ultima oră
Pe aceeași temă