22.4 C
București
vineri, 20 septembrie 2024
AcasăSocialDrumul Expres și Autostrada Craiova-Târgu Jiu prind contur

Drumul Expres și Autostrada Craiova-Târgu Jiu prind contur

Ofertele pentru trei din cele șase loturi sunt așteptate în perioada 15 – 17 octombrie

Drumul are 110 km și este finanțat prin Programul Transport 2021-2027, proiectul fiind împărțit în 6 loturi. Conexiunea între Craiova și Târgu Jiu se va realiza prin autostradă și drum expres.  În județul Dolj vor fi 47,3 km, iar în județul Gorj, 62,7 km.

Pentru Lotul 1, valoarea estimată a contractului este de 1,65 miliarde de lei, iar termenul limită de depunere a ofertelor este 15 octombrie. Lotul 1 al Autostrăzii Craiova – Filiași are o lungime de aproximativ 10,3 km.

Lotul 2 al Autostrăzii Craiova – Filiași are 14,4 km și o valoarea estimată a contractului de 1,97 miliarde de lei. Termenul limită de depunere a ofertelor este 16 octombrie.

Lotul 3 este drum de mare viteză, Craiova – Filiași – Târgu Jiu, în lungime de aproximativ 21,7 km. Valoarea estimată a contractului este de 2,72 miliarde de lei, iar termenul limită de depunere a ofertelor este 17 octombrie.

În Sistemul Electronic de Achiziții Publice (SEAP) au fost publicate apelurile de licitație pentru trei din cele șase loturi ale drumului de mare viteză, Craiova – Târgu Jiu.

Ofertele se pot depune în perioada 15 – 17 octombrie.

Dana Macsim
Dana Macsimhttps://www.romanialibera.ro
Dana Macsim este o profesionistă experimentată în jurnalism și comunicare, cu o carieră diversificată în mass-media și educație. A fost editor și prezentator de știri la Realitatea Plus din București, rol pe care l-a ocupat din decembrie 2019 până în iulie 2024. Începând cu 1 iulie 2024, Dana s-a alăturat echipei România Liberă. Anterior, a lucrat la Prima tv, Național Tv, Profit.ro și Money Channel în aceleași funcții. Dana a fost coordonator de marketing și comunicare la TCE 3 Brazi Group și expert în comunicare la Agenția pentru Dezvoltare Regională – Nord-Est. De asemenea, a fost manager la Centrul pentru Artă și Cultură Neamț și copywriter la Opera Comică pentru Copii din București. Pe lângă activitatea în jurnalism, Dana a fost și este profesor de limba franceză și de limba și literatura română la diverse instituții de învățământ. Dana deține un master în Comunicare de la Universitatea din București și este traducător și interpret certificat pentru limba franceză.
Cele mai citite

Impact între un microbuz și un autobuz, în Gorj. Zece persoane au fost rănite

În aceasta dimineață la ora 5.50, polițiștii au fost sesizați prin apelul 112, cu privire la faptul că, în comuna Runcu, sat Răchiți, din...

Pilonul II de pensii: Ce trebuie să știe participanții despre retragerea fondurilor și continuarea investițiilor

Contribuția la Pilonul II de pensii este reglementată prin lege și reprezintă un procent din salariul brut al fiecărui angajat. În prezent, aceasta este...

Indicele ROBOR la 3 și 6 luni stagnează, în timp ce BNR avertizează asupra riscurilor fiscale

Indicele ROBOR la 3 luni, utilizat pentru calcularea dobânzilor la majoritatea creditelor în lei, a rămas neschimbat la 5,55%, anunță Banca Națională a României...
Ultima oră
Pe aceeași temă