19.4 C
Bucureศ™ti
vineri, 4 octombrie 2024
AcasฤƒVideoNoii miniศ™tri ai Marii Britanii sosesc la 10 Downing Street pentru o...

Noii miniศ™tri ai Marii Britanii sosesc la 10 Downing Street pentru o ศ™edinศ›ฤƒ de cabinet cu noul prim-ministru ales, Keir Starmer.

Flancat de viceprim-ministrul sฤƒu, Angela Rayner, รฎn stรขnga sa ศ™i de secretarul cabinetului, Simon Case, รฎn dreapta sa, Starmer a รฎnceput prin a spune miniศ™trilor sฤƒi: โ€žAvem o cantitate enormฤƒ de muncฤƒ de fฤƒcut, aศ™a cฤƒ acum ne apucฤƒm de treabฤƒ.โ€

ศ˜edinศ›a de cabinet are loc รฎn aceastฤƒ dimineaศ›ฤƒ รฎnainte ca noul prim-ministru sฤƒ ศ›inฤƒ o conferinศ›ฤƒ de presฤƒ รฎn aceastฤƒ dupฤƒ-amiazฤƒ.

Existฤƒ o circumscripศ›ie care รฎncฤƒ aศ™teaptฤƒ sฤƒ afle cine va fi noul lor deputat รฎn aceastฤƒ dimineaศ›ฤƒ.

Renumฤƒrarea este รฎn desfฤƒศ™urare รฎn Inverness, Skye ศ™i West Ross-shire. Rezultatul era aศ™teptat iniศ›ial la ora 05:00 vineri, dar ofiศ›erul responsabil de alegeri a spus cฤƒ existฤƒ o discrepanศ›ฤƒ รฎntre totalul voturilor verificate ศ™i numฤƒrul provizoriu de voturi numฤƒrate.

Candidatul SNP pentru acest loc, Drew Hendry, a recunoscut deja รฎnfrรขngerea. SNP deศ›inea locul รฎnainte de alegeri (รฎn vechile sale graniศ›e), iar principalii lor rivali, liberal-democraศ›ii, รฎl considerau o ศ™ansฤƒ micฤƒ la รฎnceputul acestei campanii – รฎn ciuda faptului cฤƒ a fost odatฤƒ casa fostului lor lider Charles Kennedy.

Se aศ™teaptฤƒ sฤƒ cรขศ™tige din nou aici astฤƒzi, ridicรขndu-ศ™i cรขศ™tigurile รฎn Scoศ›ia la patru ศ™i avรขnd ศ™ase deputaศ›i รฎn Scoศ›ia – doar cu cรขศ›iva รฎn urma unui SNP decimat, care a terminat cu doar nouฤƒ locuri.

Drew Hendry nu va participa la numฤƒrฤƒtoare din cauza unor angajamente anterioare, dar existฤƒ mulศ›i liberal-democraศ›i veseli, iar candidatul lor, omul de afaceri local Angus MacDonald, este pe drum – ศ™i se zvoneศ™te cฤƒ va apฤƒrea รฎn costumul tradiศ›ional Highland complet.

Urmฤƒreศ™te Romรขnia Liberฤƒ pe Google News, Linkedin, Twitter, Facebook ศ™i Youtube.

Redactia
Redactiahttps://romanialibera.ro
Romรขnia Liberฤƒ este o publicaศ›ie tipฤƒritฤƒ ศ™i online pentru politicฤƒ, afaceri ศ™i avocaศ›i, care acoperฤƒ anunศ›uri pentru litigii majore, tranzacศ›ii ศ™i probleme de reglementare. A fost fondatฤƒ รฎn 1877, รฎn Romรขnia. RL este o publicaศ›ie de ultimฤƒ orฤƒ ศ™i unul dintre cele mai cunoscute cotidiene la nivel mondial, รฎn principal ca voce a opoziศ›iei รฎmpotriva autocraศ›ilor ศ™i a fostei Securitฤƒศ›i. Printre autorii ศ™i cititorii noศ™tri se numฤƒrฤƒ cea mai mare organizaศ›ie filantropฤƒ, Fundaศ›ia pentru o Societate Deschisฤƒ din SUA, precum ศ™i editorialiศ™ti internaศ›ionali celebri, profesori de ศ™tiinศ›ฤƒ ศ™i de drept din รฎntreaga lume. รŽn 2009, RL publica sฤƒptฤƒmรขnal un supliment de opt pagini cu articole รฎn limba englezฤƒ din New York Times, astฤƒzi publicฤƒ cele mai noi videoclipuri ศ™i ศ™tiri internaศ›ionale. Cu sediul รฎn Bucureศ™ti, RL numฤƒrฤƒ รฎn prezent 50 de colaboratori, agenศ›i ศ™i jurnaliศ™ti.
Cele mai citite

Ministerul Apฤƒrฤƒrii al Ucrainei: Cel puศ›in 177 de prizonieri ucraineni au murit รฎn captivitate รฎn Rusia

Potrivit celor mai recente date ale Ministerului Apฤƒrฤƒrii al Ucrainei, cel puศ›in 177 de prizonieri ucraineni au decedat รฎn รฎnchisorile ruseศ™ti de la รฎnceputul...

Ceremonie la ศ˜antierul Naval Damen Galaศ›i pentru noua navฤƒ multifuncศ›ionalฤƒ a Marinei Portugheze

Pe 3 octombrie, ศ˜antierul Naval Damen Galaศ›i a gฤƒzduit o ceremonie comunฤƒ care a marcat รฎnceputul debitฤƒrii ศ™i punerea chilei pentru o navฤƒ multifuncศ›ionalฤƒ...

ศ˜tefan Tรขrnovanu, eroul de la Salonic: โ€žNe-am apฤƒrat ca Arsenal, ca la handbal. Doar cฤƒ nouฤƒ ne-a ieศ™itโ€

FCSB a reuศ™it o victorie importantฤƒ cu 1-0 รฎn faศ›a lui PAOK Salonic รฎn Europa League, avansรขnd รฎn cursa pentru calificarea รฎn primฤƒvara europeanฤƒ. ศ˜tefan...
Ultima orฤƒ
Pe aceeaศ™i temฤƒ