17.8 C
Bucureศ™ti
duminicฤƒ, 6 octombrie 2024
AcasฤƒPoliticฤƒPSD ศ™i PNL: concurenศ›ฤƒ sau negociere?

PSD ศ™i PNL: concurenศ›ฤƒ sau negociere?

Ideea unui tandem preศ™edinte-premier a reapฤƒrut. Este posibil, oare, ca acest tandem sฤƒ fie PSD-PNL? Sau apare รฎn cursฤƒ un alt candidat independent?

รŽntrebarea actualฤƒ รฎn legฤƒturฤƒ cu acest subiect este: tandem Ciolacu-Ciucฤƒ sau Geoanฤƒ-Ciolacu?

La รฎnceputul anului, Ciolacu susศ›inea:

Nici prin cap nu o sฤƒ รฎmi treacฤƒ sฤƒ susศ›in un independent.

Marcel Ciolacu, preศ™edinte PSD


Ieri, 4 Iulie, Ciolacu ศ™i-a actualizat punctul de vedere ศ™i a exprimat faptul cฤƒ va propune candidatul independent la congresul din partid.


รŽntrebarea actualฤƒ este: poate fi Mircea Geoanฤƒ scฤƒparea de la Cotroceni a lui Marcel Ciolacu?


Momentan, Geoanฤƒ nu ia รฎn calcul sฤƒ facฤƒ รฎnศ›elegeri cu PSD, dar dacฤƒ s-ar ajunge aici, tandemul ar fi Geoanฤƒ preศ™edinte, Ciolacu premier. Dacฤƒ รฎn turul 2 se claseazฤƒ Ciolacu ศ™i Ciucฤƒ, coaliศ›ia va merge รฎmpreunฤƒ รฎn toate.

Paul Stฤƒnescu, secretar general PSD, susศ›ine faptul cฤƒ nu este de acord cu un candidat independent, ci cฤƒ prezidenศ›ialul trebuie sฤƒ vinฤƒ din interiorul partidului, iar aici nu este neapฤƒrat vorba de Marcel Ciolacu.

Ce-mi doresc eu de la PSD, รฎmi doresc ca, candidatul la preศ™edinศ›ie sฤƒ fie membru PSD.

Paul Stฤƒnescu, secretar general PSD

Dacฤƒ Ciolacu nu vrea sฤƒ candideze, nimeni nu รฎl forศ›eazฤƒ.

Paul Stฤƒnescu, secretar general PSD

รŽnsฤƒ, Ciolacu este รฎncurajat sฤƒ รฎศ™i asume candidatura ศ™i sฤƒ participe la alegeri.

Redactia
Redactiahttps://romanialibera.ro
Romรขnia Liberฤƒ este o publicaศ›ie tipฤƒritฤƒ ศ™i online pentru politicฤƒ, afaceri ศ™i avocaศ›i, care acoperฤƒ anunศ›uri pentru litigii majore, tranzacศ›ii ศ™i probleme de reglementare. A fost fondatฤƒ รฎn 1877, รฎn Romรขnia. RL este o publicaศ›ie de ultimฤƒ orฤƒ ศ™i unul dintre cele mai cunoscute cotidiene la nivel mondial, รฎn principal ca voce a opoziศ›iei รฎmpotriva autocraศ›ilor ศ™i a fostei Securitฤƒศ›i. Printre autorii ศ™i cititorii noศ™tri se numฤƒrฤƒ cea mai mare organizaศ›ie filantropฤƒ, Fundaศ›ia pentru o Societate Deschisฤƒ din SUA, precum ศ™i editorialiศ™ti internaศ›ionali celebri, profesori de ศ™tiinศ›ฤƒ ศ™i de drept din รฎntreaga lume. รŽn 2009, RL publica sฤƒptฤƒmรขnal un supliment de opt pagini cu articole รฎn limba englezฤƒ din New York Times, astฤƒzi publicฤƒ cele mai noi videoclipuri ศ™i ศ™tiri internaศ›ionale. Cu sediul รฎn Bucureศ™ti, RL numฤƒrฤƒ รฎn prezent 50 de colaboratori, agenศ›i ศ™i jurnaliศ™ti.
Cele mai citite

Protest cu mii de oameni la Budapesta รฎn faศ›a sediului televiziunii de stat

Mii de cetฤƒศ›eni unguri au protestat รฎn faศ›a sediului televiziunii publice din Budapesta, cerรขnd un serviciu de presฤƒ independent. Protestul a fost organizat de...

19 candidaturi au fost respinse la alegerile prezidenศ›iale. Doi candidaศ›i au fost respinศ™i

Pรขnฤƒ รฎn prezent, pentru alegerile prezidenศ›iale din 2024 din Romรขnia, au fost depuse 19 candidaturi, dintre care doar 7 au fost validate de Biroul...

Studentฤƒ cazatฤƒ รฎn regie, muศ™catฤƒ de ploศ™niศ›e. A ajuns la spital

Octavian Berceanu, fostul ศ™ef al Gฤƒrzii Naศ›ionale de Mediu, a publicat imagini pe contul sฤƒu de Facebook cu o studentฤƒ cazatฤƒ la un cฤƒmin...
Ultima orฤƒ
Pe aceeaศ™i temฤƒ