14.3 C
București
luni, 16 septembrie 2024
AcasăPoliticăDan Podaru: Sondajele sunt manipulative, având scopul de a ajuta campanii

Dan Podaru: Sondajele sunt manipulative, având scopul de a ajuta campanii

În precampanie și în campania electorală au fost prezentate rezultate ale unor sondaje privind intenția de vot, multe dintre ele contradictorii.

Atât pentru Primăria Capitalei, cât și în cazul sectoarelor, procentele candidaților variază, de la o casă de sondare la alta.

De exemplu, la sectorul 1, sondajele au indicat câștigători diferiți: Clotilde Armand, George Tuță sau Daniel Tudorache.

Candidatul Partidului Ecologist Român (PER) pentru funcția de primar al sectorului 1, Dan Podaru, atrage atenția asupra sondajelor manipulative.

Dan Podaru a declrat, pentru ROMÂNIA LIBERĂ:

Sondajele au fost realizate manipulativ, cu scopul evident de ajutorare a unor campanii politice.

Podaru îi îndeamnă pe bucureșteni să voteze fără a se lăsa influențați de sondaje:

Locuitorii sectorului 1 și cei ai Bucureștiului, în general, trebuie să se prezinte la vot și să voteze cum consideră ei de cuviință, fără să se lase păcăliți de sondajele mincinoase prezentate în ultima lună.

Urmărește România Liberă pe  XFacebook și Google News!

Laurențiu Mușoiu
Laurențiu Mușoiu
Laurențiu Mihail Mușoiu lucrează în presa centrală din anul 2008. Din anul 2018 lucrează la “România liberă”. A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București. Deține un master în Cercetare în Științele Comunicării. Este, de asemenea, profesor pentru învățământul primar și preșcolar.
Cele mai citite

Trump în siguranță, după o „aparentă” tentativă de asasinat

Suspectul și-a exprimat sprijinul pentru Ucraina în lupta împotriva Rusiei Candidatul republican la președinția SUA, Donald Trump, este în afara oricărui pericol, după ce Serviciul...

Accident cu două persoane decedate după ce o autoutilitară s-a răsturnat

Două persoane au murit şi trei au fost rănite, în noaptea de duminică spre luni, într-un accident produs pe DN 13B, între localităţile Praid...

Giurgiu dă lovitura! Biletul de milioane al premiului la Loto, a fost jucat în oraș

Acesta este al doilea câştig la Joker de categoria I, obţinut în acest an Biletul norocos a fost jucat la o agenţie din Giurgiu. Marele...
Ultima oră
Pe aceeași temă