19.6 C
București
miercuri, 8 mai 2024
AcasăSportTenisArina Sablaneka, calificare facilă în semifinalele probei feminine de la Australian Open

Arina Sablaneka, calificare facilă în semifinalele probei feminine de la Australian Open

Belarusa Arina Sablaneka s-a calificat în semifinalele turneului de la Australian Open, marți, după ce a învins-o în două seturi pe cehoaica Barbora Krejicikova, cu 6-2, 6-3, după doar 71 de minute de joc.

Campioană en titre, Sabalenka îşi continuă cursa de apărare a titlului la Australian Open, după ce a trecut fără nicio emoție, în două seturi, de Krejicikova, cap de serie numărul 9 şi campioană la Roland Garros în 2021.

În penultimul act, Arina Sabalenka se va duela cu Coco Gauff, numărul 4 mondial, care a dispus la rândul ei, cu 7-6 (8/6), 6-7 (3/7), 6-2, de ucraineanca Marta Kostiuk (37 WTA).

Duelul dintre Arina Sabalenka şi Coco Gauff este o reeditare a finalei de anul trecut de la Flushing Meadows, câştigată de americancă.

Urmărește România Liberă pe  XFacebook și Google News!

Cătălin Mihai
Cătălin Mihai
Cătălin Mihai a absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București și lucrează în presa centrală din anul 2014. În paralel cu activitatea jurnalistică, a activat ca redactor în cadrul Editurii Universității din București. A lucrat pentru România Liberă ca editor online și jurnalist sportiv între anii 2019-2021, iar din martie 2023 s-a alăturat din nou echipei.
Cele mai citite

EXCLUSIV. Surse liberale: Nicușor Dan a vrut să demisioneze după trei luni; PNL l-a oprit

Primarul general al Capitalei, Nicușor Dan, a vrut să demisioneze din funcție, după aproximativ trei luni de la preluarea mandatului, au declarat, pentru cotidianul...

Iohannis – nu popcorn, ci (pop)corny

Ilustrație: Marian Avramescu Președintele României, Klaus Werner Iohannis, s-a deplasat în Statele Unite ale Americii (SUA), pentru a fi premiat, acum, în prag de...

Statele Unite au în România 1800 de militari

Statele Unite au în România circa 1800 de militari, a declarat președintele Biden în fața președintelui Iohannis, mulțumindu-i șefului statului român pentru bunele condiții...
Ultima oră
Pe aceeași temă