21.3 C
București
vineri, 10 mai 2024
AcasăSportFotbalFCSB, galop de sănătate la Sfântu Gheorghe. Roș-albaștrii au făcut scor cu...

FCSB, galop de sănătate la Sfântu Gheorghe. Roș-albaștrii au făcut scor cu Sepsi OSK

FCSB a învins-o fără drept de apel pe Sepsi OSK Sfântu Gheorghe, în deplasare, cu scorul de 5-2, într-un meci din etapa a 10-a a campionatului intern.

Roș-albaștrii au început în forță și au deschis scorul în minutul 6, când Adrian Şut a recuperat o minge și a trimis o torpilă de la 25 de metri, lăsându-l fără replică pe portarul advers. Patru minute mai târziu, Darius Olaru a dublat avantajul bucureștenilor cu o execuţie superbă, preluare cu dreptul şi şut din voleu cu stângul din afara careului.

Sepsi OSK a redus din diferenţă în minutul 51, prin slovacul Pavol Safranko, din centrarea lui Roland Varga. FCSB a refăcut ecartul de două goluri prin reuşita lui Florinel Coman din minutul 57, angajat excelent în careu de Olaru. Sepsi a revenit din nou și a marcat în minutul 61 prin nord-macedoneanul Isnik Alimi, lansat excelent de Cosmin Matei.

Octavian Popescu, în minutul 69, a pus la adăpost cele trei puncte ale formației patronate de Becali, iar Damjan Djokovic a stabilit scorul final, din penalty, în minutul 75. În prealabil, Alexandru Băluţă fusese faultat în careu de Florin Ştefan.

După mai bine de doi ani de pauză, Ionuț Panţîru a revenit pe teren pentru un meci oficial. Acesta a fost introdus în minutul 83, în locul lui Risto Radunovic. Panțîru nu mai jucase din 25 aprilie 2021, dintr-un meci cu Sepsi OSK, atunci când a fost accidentat grav de propriul coechipier, Adrian Şut.

După acest succes, FCSB a acumulat 25 de puncte și și-a consolidat poziția de lider în clasament.

Urmărește România Liberă pe TwitterFacebook și Google News!

Cătălin Mihai
Cătălin Mihai
Cătălin Mihai a absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București și lucrează în presa centrală din anul 2014. În paralel cu activitatea jurnalistică, a activat ca redactor în cadrul Editurii Universității din București. A lucrat pentru România Liberă ca editor online și jurnalist sportiv între anii 2019-2021, iar din martie 2023 s-a alăturat din nou echipei.
Cele mai citite

Șapte legi promulgate azi de Iohannis

Președintele Klaus Iohannis a promulgat astăzi șapte legi. Potrivit Administrației Prezidențiale, șeful statului a semnat, astăzi, următoarele decrete: Decret pentru promulgarea Legii privind unele măsuri pentru...

Comisarul european pentru agricultură, Janusz Wojciechowski, vine în România

Comisarul european pentru agricultură, Janusz Wojciechowski, se va deplasa în România pentru o vizită de două zile, în perioada 13-14 mai 2024.  Luni, 13 mai,...

Ce trebuie să ştii înainte de a pleca în vacanță pentru prima oară cu copiii

Prima vacanță cu copiii poate fi o experiență minunată, dar și o provocare. În timp ce oferă oportunitatea de a crea amintiri de neuitat...
Ultima oră
Pe aceeași temă