22.4 C
București
duminică, 19 mai 2024
AcasăSportFotbalLouis Munteanu „aprinde” Farul. „Marinarii” s-au impus în derby-ul cu Craiova

Louis Munteanu „aprinde” Farul. „Marinarii” s-au impus în derby-ul cu Craiova

Farul Constanţa a învins-o pe Universitatea Craiova cu scorul de 2-0, pe teren propriu, în derby-ul etapei a șaptea a Ligii 1.

„Marinarii” au deschis scorul în minutul 17 prin Louis Munteanu, după o centrare a lui Grameni. Același Munteanu a stabilit scorul final în minutul 35, când l-a învins din lovitură liberă pe Popescu.

După șapte etape, Craiova se află pe poziția a doua a clasamentului, cu 14 puncte, în timp ce Farul a urcat pe locul opt, cu nouă puncte.

Pentru campioana României urmează returul play-off-ului Conference League, contra finlandezilor de la HJK Helsinki. Pe teren propriu, Farul s-a impus cu 2-1.

Urmărește România Liberă pe TwitterFacebook și Google News!

Cătălin Mihai
Cătălin Mihai
Cătălin Mihai a absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București și lucrează în presa centrală din anul 2014. În paralel cu activitatea jurnalistică, a activat ca redactor în cadrul Editurii Universității din București. A lucrat pentru România Liberă ca editor online și jurnalist sportiv între anii 2019-2021, iar din martie 2023 s-a alăturat din nou echipei.
Cele mai citite

Accident pe Dunăre. Două persoane au murit, iar alte cinci sunt date dispărute

Două persoane au fost ucise și alte cinci au fost date dispărute în urma unei coliziuni între o ambarcațiune cu motor de mici dimensiuni...

Ucraina a scufundat în Marea Neagră încă o navă rusească, tip vânător de mine

Un atac al Ucrainei a scufundat în Marea Neagră încă o navă rusească, Kovrovets, de tip vânător de mine, a anunțat Comandamentul Flotei din...

Elicopterul președintelui Iranului a aterizat forțat. Nu se cunoaște starea liderului iranian

Elicopterul care îl avea la bord pe președintele Iranului, Ebrahim Rayeesi, a aterizat forțat, iar echipele de salvare fac eforturi să ajungă la locul...
Ultima oră
Pe aceeași temă