26.8 C
București
marți, 7 mai 2024
AcasăSportFotbalLouis Munteanu „aprinde” Farul. „Marinarii” s-au impus în derby-ul cu Craiova

Louis Munteanu „aprinde” Farul. „Marinarii” s-au impus în derby-ul cu Craiova

Farul Constanţa a învins-o pe Universitatea Craiova cu scorul de 2-0, pe teren propriu, în derby-ul etapei a șaptea a Ligii 1.

„Marinarii” au deschis scorul în minutul 17 prin Louis Munteanu, după o centrare a lui Grameni. Același Munteanu a stabilit scorul final în minutul 35, când l-a învins din lovitură liberă pe Popescu.

După șapte etape, Craiova se află pe poziția a doua a clasamentului, cu 14 puncte, în timp ce Farul a urcat pe locul opt, cu nouă puncte.

Pentru campioana României urmează returul play-off-ului Conference League, contra finlandezilor de la HJK Helsinki. Pe teren propriu, Farul s-a impus cu 2-1.

Urmărește România Liberă pe TwitterFacebook și Google News!

Cătălin Mihai
Cătălin Mihai
Cătălin Mihai a absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București și lucrează în presa centrală din anul 2014. În paralel cu activitatea jurnalistică, a activat ca redactor în cadrul Editurii Universității din București. A lucrat pentru România Liberă ca editor online și jurnalist sportiv între anii 2019-2021, iar din martie 2023 s-a alăturat din nou echipei.
Cele mai citite

Rusia atacă cibernetic Germania și Cehia. Ce măsuri s-au luat

Germania a anunţat luni că şi-a rechemat în ţară "pentru consultări" ambasadorul din Rusia, după ce vineri a acuzat un grup de hakeri ruşi...

Motoreductoarele – ce sunt și la ce le folosim?

Cauți cea mai bună soluție pentru a optimiza etapele de lucru? Dacă activezi în domeniul industrial, probabil ai resimțit presiunea de a ține pasul...

Polonia verifică dacă judecătorul fugit în Belarus a spionat împotriva țării sale

Tomasz Szmydt, un judecător de la un Tribunal administrativ din Varşovia, a cerut luni azil în Belarus, spunând că a acţionat în semn de...
Ultima oră
Pe aceeași temă