19.6 C
București
miercuri, 8 mai 2024
AcasăSportFotbalVestea momentului în fotbalul mondial! Luka Modric a semnat. Unde va evolua...

Vestea momentului în fotbalul mondial! Luka Modric a semnat. Unde va evolua fostul câștigător al Balonului de Aur

Mijlocaşul croat Luka Modric şi-a prelungit cu un an contractul cu formația spaniolă Real Madrid, până la 30 iunie 2024.

Modric, în vârstă de 37 de ani, a refuzat o ofertă consistentă venită din Arabia Saudită şi a decis să rămână la Real Madrid, club la care s-a transferat în 2012 de la formaţia engleză Tottenham Hotspur.

Internaţionalul croat a declarat anterior că visul său este să se retragă din activitate ca jucător al clubului madrilen.

Modric a câștigat cu Real Madrid 5 Ligi ale Campionilor, 5 Cupe Mondiale ale Cluburilor, 4 Supercupe ale Europei, 3 titluri în La Liga, 2 Cupe ale Regelui şi 4 Supercupe ale Spaniei.

De-a lungul carierei sale de jucător la Real Madrid, Modric a cucerit cele mai înalte distincţii individuale, precum Balonul de Aur 2018, Premiul pentru cel mai bun jucător FIFA 2018, Premiul Jucătorul anului UEFA 2017/18, Balonul de Aur la Cupa Mondială a Cluburilor 2017, iar în acest sezon a făcut parte din XI-le Mondial FIFA/FIFPRO, pentru a şasea oară în cariera sa. În plus, a fost Balonul de Aur al Cupei Mondiale din Rusia şi Balonul de Bronz la Mondialul din Qatar.

Urmărește România Liberă pe TwitterFacebook și Google News!

Cătălin Mihai
Cătălin Mihai
Cătălin Mihai a absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București și lucrează în presa centrală din anul 2014. În paralel cu activitatea jurnalistică, a activat ca redactor în cadrul Editurii Universității din București. A lucrat pentru România Liberă ca editor online și jurnalist sportiv între anii 2019-2021, iar din martie 2023 s-a alăturat din nou echipei.
Cele mai citite

Direcția Tehnică a TAROM, ruptă de compania de stat. Ce înseamnă pentru transportatorul aerian

Astăzi s-a aprobat și semnat în Consiliul de Administrație ca Direcția Tehnică din cadrul TAROM să devină entitate juridică independentă, a precizat, pentru ROMÂNIA...

Portul american artificial și temporar din Gaza e gata pentru a livra asistența umanitară

Construcţia portului american artificial şi temporar din Fâşia Gaza, menit să faciliteze livrarea asistenţei umanitare, este finalizată, dar podul nu poate fi instalat din...

Cum funcționează RNG-ul la sloturi online? Cum sunt stabilite câștigurile?

Rezultatele de la sloturi online sunt stabilite pe baza unui generator de numere aleatorii (RNG). Un RNG reprezintă un algoritm care generează în mod...
Ultima oră
Pe aceeași temă