5.5 C
București
vineri, 23 februarie 2024
AcasăSportFotbalReal Madrid confirmă. Jude Bellingham este noul jucător. Vine de la Borussia...

Real Madrid confirmă. Jude Bellingham este noul jucător. Vine de la Borussia Dortmund

Real Madrid a confirmat transferul mijlocașului englez Jude Bellingham de la Borussia Dortmund, Bundesliga.

În vârstă de doar 19 ani, Bellingham este printre cei mai căutați jucători din fotbal, Manchester United, Manchester City, Liverpool și Paris Saint-Germain (PSG) numărându-se printre admiratorii săi, scrie Euronews.com.

Însă el a ales să se alăture Madridului, de 14 ori campioană europeană, semnând un contract pe șase ani.

”Real Madrid și Borussia Dortmund au ajuns la un acord pentru transferul lui Jude Bellingham, care va avea un contract pe șase sezoane. Joi, 15 iunie, de la ora 13:00, va avea loc prezentarea oficială a jucătorului”, se arată într-un comunicat postat pe site-ul oficial al ”galacticilor”.

“Mulțumesc tuturor celor de la BVB și fanilor pentru tot ceea ce au făcut în ultimii trei ani”, a spus Bellingham, într-o declarație pe site-ul clubului Dortmund: “A fost o onoare să vă port tricoul de atâtea ori, indiferent dacă au fost momente bune sau nu.

“Chiar dacă mă bucur de următoarea mea destinație, nu voi uita niciodată călătoria până acolo.”

Potrivit presei, se pare că giganții spanioli vor plăti 103 milioane de euro pentru jucătorul de 19 ani, pe lângă diverse potențiale adaosuri.

În cazul în care aceste adaosuri sunt realizate, tranzacția ar putea ajunge la 133,9 milioane de euro.

Urmărește România Liberă pe TwitterFacebook și Google News!

Stancu Alexandru
Stancu Alexandru
2017 este anul debutului meu în presă. Am trecut pe la ProTv și Aleph News, iar din vara lui 2021 am devenit editor web la România Liberă.
Cele mai citite

Klaus Iohannis rămâne jupânul României

Coaliția de guvernare a decis: comasarea europarlamentarelor cu cele locale. Fiindcă totul se face cu „poporul și pentru popor” – nu-i așa? – liderii...

Cine sunt primi 10 candidații PSD la alegerile europarlamentare din 2024

Chiar dacă PSD și PNL au anunțat că vor merge pe liste comune la alegerile europarlamentare din 9 iunie 2024, PSD și-a cam...

Klaus Iohannis rămâne jupânul României

Coaliția de guvernare a decis: comasarea europarlamentarelor cu cele locale. Fiindcă totul se face cu „poporul și pentru popor” – nu-i așa? – liderii...
Ultima oră
Pe aceeași temă