12.2 C
București
duminică, 19 mai 2024
AcasăSportFotbalConference League: Eșec surprinzător pentru fosta adversară a CFR-ului

Conference League: Eșec surprinzător pentru fosta adversară a CFR-ului

Formația italiană Lazio, care a eliminat-o pe CFR Cluj în play-off-ul Europa Conference League, a fost învinsă de AZ Alkmaar, scor 2-1, chiar pe Stadio Olimpico din Roma, marţi seara, în prima manşă a optimilor de finală ale competiției.

Lazio a deschis scorul prin Pedro Rodriguez (18), dar AZ a egalat în finalul primei reprize prin grecul Vangelis Pavlidis (45), iar Milos Kerkez (62) a reuşit golul victoriei după pauză.

Echipa antrenată de Maurizio Sarri Lazio a avut mai multe ocazii de gol și mai multe șuturi pe poartă, dar goalkeeper-ul australian Matt Ryan a fost în zi de grație. De asemenea, romanii au avut o bară, prin Sergej Milinkovic-Savic.

Partida retur va avea loc pe 16 martie, la Alkmaar.

În play-off-ul din Conference League, Lazio a eliminat campioana României, CFR Cluj, cu scorul general de 1-0 (0-0 la Cluj și 1-0 la Roma).

Urmărește România Liberă pe  TwitterFacebook și Google News!

Cătălin Mihai
Cătălin Mihai
Cătălin Mihai a absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București și lucrează în presa centrală din anul 2014. În paralel cu activitatea jurnalistică, a activat ca redactor în cadrul Editurii Universității din București. A lucrat pentru România Liberă ca editor online și jurnalist sportiv între anii 2019-2021, iar din martie 2023 s-a alăturat din nou echipei.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă