17.6 C
București
marți, 30 aprilie 2024
AcasăȘtirile zileiPrințul Paul fugit din țară, dat în judecată de prințesa Lia

Prințul Paul fugit din țară, dat în judecată de prințesa Lia

După condamnarea sa în dosarul Ferma Băneasa, prințul Paul a fugit din țară. Acum prințesa Lia a rămas singură cu copilul și l-a dat în judecată pe soțul ei.

Procesul intentat pentru custodia copilului

Prințesa Lia vrea să plece cu fiul ei, Carol Ferdinand, din România însă faptul că cel mic este minor, Prințesa Lia are nevoie fie de acordul tatălui, fie de custodia completă, potrivit Realitatea Plus.

Cum prima variantă e imposibilă, momentan, deoarece Paul de Lambrino a fugit din România în urma condamnării din dosarul „Ferma Băneasa”, acesteia i-a rămas posibilitatea de a cere custodia completă.

Prințul Paul, dat în urmărire

Paul Philippe al României a fost dat în urmărire națională, după ce polițiștii care l-au căutat la domiciliul declarat în acte, din Sectorul 2 al Capitalei, nu l-au găsit pentru punerea în executare a condamnării din dosarul retrocedării Fermei Băneasa.

Prințul Paul a primit o pedeapsă de trei ani şi patru luni cu executare în dosarul retrocedării ilegale a zeci de hectare din cadrul Fermei Băneasa. Acum este dat în urmărire internațională de la începutul lunii decembrie 2020.

Citiți România Liberă și pe Google News!

Cristina Corpaci
Cristina Corpaci
Din iulie 2021 m-am alăturat echipei România Liberă, unde sunt editor și editorialist economic.
Cele mai citite

SUA vrea să construiască un debarcader în largul Fâşiei Gaza pentru livrarea de ajutor umanitar

Costul estimat de armata americană pentru construirea unui debarcader în largul Fâşiei Gaza pentru livrarea de ajutor umanitar a crescut la 320 de milioane...

România – Japonia, în „optimile” Billie Jean King Cup

Echipa feminină de tenis a României va înfrunta Japonia în optimile de finală ale Billie Jean King Cup, în perioada 12-14 noiembrie, la Sevilla. Conform...

Gata cu cariera de profesor a lui Klaus Iohannis. Președintele s-a pensionat

Catedra de profesor de Fizică de la Colegiul Național „Samuel von Brukenthal”, care a fost rezervată pentru președintele Klaus Iohannis timp de aproximativ 27...
Ultima oră
Pe aceeași temă