10 C
București
joi, 18 aprilie 2024
AcasăȘtirile zileiPrințul Paul fugit din țară, dat în judecată de prințesa Lia

Prințul Paul fugit din țară, dat în judecată de prințesa Lia

După condamnarea sa în dosarul Ferma Băneasa, prințul Paul a fugit din țară. Acum prințesa Lia a rămas singură cu copilul și l-a dat în judecată pe soțul ei.

Procesul intentat pentru custodia copilului

Prințesa Lia vrea să plece cu fiul ei, Carol Ferdinand, din România însă faptul că cel mic este minor, Prințesa Lia are nevoie fie de acordul tatălui, fie de custodia completă, potrivit Realitatea Plus.

Cum prima variantă e imposibilă, momentan, deoarece Paul de Lambrino a fugit din România în urma condamnării din dosarul „Ferma Băneasa”, acesteia i-a rămas posibilitatea de a cere custodia completă.

Prințul Paul, dat în urmărire

Paul Philippe al României a fost dat în urmărire națională, după ce polițiștii care l-au căutat la domiciliul declarat în acte, din Sectorul 2 al Capitalei, nu l-au găsit pentru punerea în executare a condamnării din dosarul retrocedării Fermei Băneasa.

Prințul Paul a primit o pedeapsă de trei ani şi patru luni cu executare în dosarul retrocedării ilegale a zeci de hectare din cadrul Fermei Băneasa. Acum este dat în urmărire internațională de la începutul lunii decembrie 2020.

Citiți România Liberă și pe Google News!

Cristina Corpaci
Cristina Corpaci
În presă din 2004. Din iulie 2021 m-am alăturat echipei România Liberă, unde sunt editor și editorialist economic.
Cele mai citite

CSM amână soluţionarea cererii de suspendare din funcţie a judecătoarei din dosarul în care este implicat Vlad Pascu

Secţia pentru judecători în materie disciplinară a Consiliului Superior al Magistraturii a amânat, miercuri, pentru data de 24 aprilie, soluţionarea propunerii Inspecţiei Judiciare de...

20 de țări vor cumpăra 500000 de obuze pentru Ucraina din afara Europei

Premierul ceh Petr Fiala a declarat marţi că 20 de ţări s-au angajat să cumpere o jumătate de milion de obuze pentru Ucraina din...

România vrea să fie partener cu Qatar și cu SUA pentru restabilirea păcii în Orientul Mijlociu

România vrea să fie partener cu SUA și cu statul Qatar pentru a obține restabilirea păcii în Orientul Mijlociu, a declarat premierul Marcel Ciolacu,...
Ultima oră
Pe aceeași temă