19 C
București
sâmbătă, 4 mai 2024
AcasăSportSimona Halep-Emma Răducanu, un duel ce a fost amânat din nou

Simona Halep-Emma Răducanu, un duel ce a fost amânat din nou

Simona Halep a trecut în sferturi în turneul de la Linz, dar Emma Răducanu a fost eliminată în optimi, astfel că un duel nu va avea loc deocamdată.

Emma Răducanu, favorita numărul 1, a fost eliminată de Xinyu Wang în optimile turneului de 250 de puncte WTA de la Linz, în trei seturi.

Emma Răducanu a pierdut în fața unei sportive din afara top 100 WTA în primul meci de la turneul de la Linz. Sportiva în vârstă de 18 ani a fost învinsă de Xinyu Wang în optimile competiției, în trei seturi, scor 1-6, 7-6 (0), 5-7, la capătul unui meci care a durat două ore și 35 de minute.

Deși a început meciul câștigând pe propriul serviciu, britanica a cedat apoi 6 game-uri consecutive, cedând primul set în doar 33 de minute. În setul 2, duelul dintre Emma Răducanu și Xinyu Wang a fost ceva mai echilibrat, ajungând până la tiebreak, unde sportiva de pe locul 20 WTA a fost fără greșeală, impunându-se cu 7-0, conform eurosport.ro.

Simona Halep și Emma Răducanu au fost de multe ori în situația de a avea un prim duel

Astfel, favorita numărul 1 a turneului a restabilit egalitatea, iar jucătoarea calificată în sferturile de finală ale competiției de la Linz a fost decisă în setul decisiv. Acolo, chinezoaica de pe locul 106 WTA a câștigat cu 5-7, după un set echilibrat.

Pentru Xinyu Wang urmează duelul cu Alison Riske, cea care a învins-o astăzi în optimi pe Alize Cornet, scor 4-6, 4-6.

Simona Halep (22 WTA) s-a calificat, marți seara, în sferturile de finală ale turneului de tenis Upper Austria Ladies, de la Linz (Austria), competiție de categorie WTA 250, învingând-o în turul doi pe bielorusa Aliaksandra Sasnovich (85 WTA).

Cătălin Șerban
Cătălin Șerban
Cătălin Șerban scrie în presă din anul 2019, iar din februarie 2021 la România Liberă. A fost director de comunicare al Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și președinte al acestei organizații. A primit din partea Casei Regale a României, în anul 2015, Medalia „Regele Mihai pentru Loialitate" pentru organizarea excelentă a Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și pentru devotamentul cu care a promovat ideile și cauza monarhică.
Cele mai citite

O fetiță s-a născut cu două forme de cancer

O fetiță s-a născut cu mai multe pete mov pe corp, iar în timp s-au dovedit a fi două forme de cancer. Amelia Topas, acum...

Rusia – Ucraina, ziua 780: Moscova susține că armata Kievului a atacat Crimeea cu rachete cu rază lungă de acțiune

Sistemele de apărare antiaeriană ruse au distrus patru rachete ATACMS cu rază lungă de acţiune, furnizate de SUA Kievului şi care au fost lansate...

Mesaje de PAȘTE 2024: Hristos a Înviat!

Mesaje de Paște de trimis în aceste zile sfinte celor dragi. România Liberă îți propune o selecție de urări de Paște, SMS-uri pe care...
Ultima oră
Pe aceeași temă