10.4 C
București
luni, 22 aprilie 2024
AcasăSportSimona Halep-Emma Răducanu, un duel ce a fost amânat din nou

Simona Halep-Emma Răducanu, un duel ce a fost amânat din nou

Simona Halep a trecut în sferturi în turneul de la Linz, dar Emma Răducanu a fost eliminată în optimi, astfel că un duel nu va avea loc deocamdată.

Emma Răducanu, favorita numărul 1, a fost eliminată de Xinyu Wang în optimile turneului de 250 de puncte WTA de la Linz, în trei seturi.

Emma Răducanu a pierdut în fața unei sportive din afara top 100 WTA în primul meci de la turneul de la Linz. Sportiva în vârstă de 18 ani a fost învinsă de Xinyu Wang în optimile competiției, în trei seturi, scor 1-6, 7-6 (0), 5-7, la capătul unui meci care a durat două ore și 35 de minute.

Deși a început meciul câștigând pe propriul serviciu, britanica a cedat apoi 6 game-uri consecutive, cedând primul set în doar 33 de minute. În setul 2, duelul dintre Emma Răducanu și Xinyu Wang a fost ceva mai echilibrat, ajungând până la tiebreak, unde sportiva de pe locul 20 WTA a fost fără greșeală, impunându-se cu 7-0, conform eurosport.ro.

Simona Halep și Emma Răducanu au fost de multe ori în situația de a avea un prim duel

Astfel, favorita numărul 1 a turneului a restabilit egalitatea, iar jucătoarea calificată în sferturile de finală ale competiției de la Linz a fost decisă în setul decisiv. Acolo, chinezoaica de pe locul 106 WTA a câștigat cu 5-7, după un set echilibrat.

Pentru Xinyu Wang urmează duelul cu Alison Riske, cea care a învins-o astăzi în optimi pe Alize Cornet, scor 4-6, 4-6.

Simona Halep (22 WTA) s-a calificat, marți seara, în sferturile de finală ale turneului de tenis Upper Austria Ladies, de la Linz (Austria), competiție de categorie WTA 250, învingând-o în turul doi pe bielorusa Aliaksandra Sasnovich (85 WTA).

Cătălin Șerban
Cătălin Șerban
Cătălin Șerban scrie în presă din anul 2019, iar din februarie 2021 la România Liberă. A fost director de comunicare al Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și președinte al acestei organizații. A primit din partea Casei Regale a României, în anul 2015, Medalia „Regele Mihai pentru Loialitate" pentru organizarea excelentă a Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și pentru devotamentul cu care a promovat ideile și cauza monarhică.
Cele mai citite

Simona Halep s-a retras oficial de la Madrid! „Experienţa îmi spune să nu mă grăbesc”

Simona Halep a anunţat că s-a retras de la turneul WTA 1.000 de la Madrid, care va avea loc în perioada 23 aprilie-5 mai. „Din...
Ultima oră
Pe aceeași temă