17.3 C
București
joi, 2 mai 2024
AcasăInternaționalRegina Elisabeta a II-a a Marii Britanii și-a anulat vizita în Irlanda...

Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii și-a anulat vizita în Irlanda de Nord

Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii a anulat o vizită planificată în Irlanda de Nord la sfaturile medicilor care i-au recomandat să se odihnească pentru următoarele câteva zile.

Suverana, în vârstă de 95 de ani, se află de aproape şapte decenii pe tronul Regatului Unit.

”Regina a acceptat cu greu recomandările medicale de a se odihni pentru următoarele zile”, a precizat Palatul Buckingham.

”Majestatea sa are moralul ridicat şi este dezamăgită că nu mai poate vizita Irlanda de Nord, unde avea programată o serie de întâlniri în cursul zilei de astăzi şi de mâine”.

Suverana a transmis ”cele mai călduroase urări de bine rezidenţilor din Irlanda de Nord, pe care aşteaptă cu nerăbdare să-i viziteze în viitor”, a mai precizat biroul de presă al Palatului Buckingham, conform ziare.com.

Săptămâna aceasta, Regina Elisabeta a Marii Britanii a respins premiul „The Oldie of the Year” din partea unei reviste, spunând că se simte tânără în suflet.

Regina a domnit timp de aproape șapte decenii. Avea 25 de ani când a devenit regina Elisabeta a II-a, la 6 februarie 1952, la moartea tatălui său.

Cătălin Șerban
Cătălin Șerban
Cătălin Șerban scrie în presă din anul 2019, iar din februarie 2021 la România Liberă. A fost director de comunicare al Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și președinte al acestei organizații. A primit din partea Casei Regale a României, în anul 2015, Medalia „Regele Mihai pentru Loialitate" pentru organizarea excelentă a Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și pentru devotamentul cu care a promovat ideile și cauza monarhică.
Cele mai citite

Slănic Prahova: Urmează noi evacuări ale populației din zona craterului produs

Alți locuitori din Slănic, din apropierea craterului produs de surparea unei străzi, vor fi evacuați, joi, după ce autoritățile din Prahova au primit informațiile...

Rusia – Ucraina, ziua 778: Zelenski confirmă că summitul de pace din Elveția va avea loc în iunie

Preşedintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, a confirmat, astăzi, pe reţelele sale de socializare, că la Burgenstock, în Elveţia, va avea loc, în 15 şi 16...

Abdallah, suspendat șase etape pentru intrarea horror asupra lui Benzar

Comisia de Disciplină a Federaţiei Române de Fotbal l-a suspendat șase etape pe atacantul Hakim Djamel Abdallah, de la Dinamo Bucureşti, pentru cartonaşul roşu...
Ultima oră
Pe aceeași temă