15.7 C
București
duminică, 28 aprilie 2024
AcasăSpecialHuși: Copil de 11 ani, răpit și bătut de doi bărbați, apoi...

Huși: Copil de 11 ani, răpit și bătut de doi bărbați, apoi abandonat la marginea orașului

Un copil de 11 ani din Huși a fost luat de pe stradă de doi bărbați cu o mașină, a fost bătut și apoi abandonat la marginea orașului, relatează Mediafax.

Potrivit reprezentanţilor Serviciului de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Vaslui, copilul în vârstă de 11 ani a povestit că, miercuri seară, a fost luat de pe stradă, din apropierea Școlii generale ”Mihail Sadoveanu” din municipiul Huşi, unde învaţă, urcat într-o maşină și bătut de doi bărbaţi.

Ulterior, băiatul ar fi fost abandonat la marginea oraşului, unde a fost găsit de un echipaj al Poliţiei de Frontieră care a sunat la 112.

"Copilul a fost politraumatizat prin agresiune, suferind un traumatism cranian şi o contuzie toracică, după ce, aşa cum susţine acesta, a fost bătut de doi bărbaţi într-o maşină. Băiatul a fost transportat la Spitalul Municipal Huşi, ulterior fiind transferat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Vaslui", a declarat, vineri, corespondentului MEDIAFAX medicul Dan Ungureanu de la SAJ Vaslui.

Poliţiştii vasluieni au declanşat o anchetă în acest caz.

"Date din acest dosar nu se pot face publice pentru a nu periclita rezultatul anchetei", a precizat responsabilul mass-media al Poliţiei judeţene Vaslui, Alina Tonică.

Cele mai citite

Doi tineri au murit după ce au intrat cu scuterul într-un podeț. FOTO

Doi tineri au murit, noaptea trecută, într-un accident rutier produs pe raza satului Budeni, ce aparţine de oraşul Dolhasca, au anunţat reprezentanţii Inspectoratului pentru...

Mașină făcută scrum pe Autostrada București – Pitești

Potrivit informațiilor furnizate de ISU Giurgiu, un autoturism a fost cuprins de flăcări sâmbătă pe autostrada A1 București-Pitești, la kilometrul 34, pe sensul de...

Poliția se așteaptă la valori mari de trafic spre munte și spre mare

Centrul Infotrafic a transmis că valorile de trafic ar putea să crească în principal pe cele două drumuri naţionale cu staţiuni montane intens circulate...
Ultima oră
Pe aceeași temă