21.5 C
București
luni, 20 mai 2024
AcasăSpecialFed Cup: Care sunt posibilele adversare ale României în play-off-ul pentru Grupa...

Fed Cup: Care sunt posibilele adversare ale României în play-off-ul pentru Grupa Mondială

Echipa de Fed Cup a României va întâlni Canada, Italia, Polonia sau Australia în play-off-ul pentru Grupa Mondială, tragerea la sorţi urmând să aibă loc marţi, informează site-ul oficial al competiţiei, citat de Mediafax.

În primul tur al Grupei Mondiale, Canada a fost învinsă de Cehia, scor 0-3, Italia a fost întrecută de Franţa, scor 2-3, Polonia a fost depăşită de Rusia, scor 0-4, iar Australia a pierdut în faţa Germaniei, scor 1-4.

Alături de România, în play-off-ul Grupei Mondiale s-au mai calificat echipele Olandei (4-1 cu Slovacia), Elveţiei (3-1 cu Suedia) şi Statelor Unite ale Americii (4-1 cu Argentina).

Echipa de Fed Cup a României a învins, la Galaţi, cu scorul general de 3-2, formaţia Spaniei, după succesul repurtat, duminică, de perechea Irina-Camelia Begu/Monica Niculescu în faţa cuplului Garbine Muguruza/Anabel Medina Garrigues, şi s-a calificat în play-off-ul pentru Grupa Mondială.

Begu şi Niculescu s-au impus cu scorul de 5-7, 6-3, 6-2, după două ore şi 25 de minute.

Tot duminică, Irina-Camelia Begu, locul 34 WTA, a învins-o pe Silvia Soler-Espinosa, numărul 67 mondial, scor 6-2, 6-4, iar Simona Halep, locul 3 WTA, a fost învinsă, cu scorul de 6-4, 6-3, de Garbine Muguruza, numărul 24 mondial.

Sâmbătă, Simona Halep a învins-o, cu scorul de 6-2, 6-1, pe Silvia Soler-Espinosa, iar Irina-Camelia Begu a fost învinsă, cu scorul de 6-3, 6-2, de Garbine Muguruza.

Cele mai citite

Milionarii de la One Properties United, campanie publicitară dubioasă în mass-media! În paralel, vor să ne închidă gura

Ziarul Financiar insistă cu o declarație a lui Victor Căpitanu, co-CEO One United Properties, prin care se sugerează că un fond elvețian de...

Președintele Iranului și ministrul de Externe sunt morți. Epava elicopterului a fost găsită

Președintele Iranului și ministrul de Externe al Iranului sunt morți, acest lucru fiind constatat oficial după ce a fost găsită epava elicopterului în care...

Strategia Energetică Naţională va fi pusă în dezbatere publică în 2 săptămâni şi adoptată prin HG până la final de iunie

Strategia Energetică Naţională va fi pusă în dezbatere publică în două săptămâni, urmând să fie aprobată prin Hotărâre de Guvern până la finalul lunii...
Ultima oră
Pe aceeași temă