16.9 C
București
vineri, 17 mai 2024
AcasăLifestyleFotbal: România, 2-1 împotriva Republicii Moldova

Fotbal: România, 2-1 împotriva Republicii Moldova

Selecționata divizionară a României a învins cu scorul de 2-1 (1-1) naționala Republicii Moldova, prin golurile lui Adrian Popa (21) și Valentin Lazăr (87), respectiv Cătălin Carp (9), sâmbătă, într-un meci de pregătire disputat în Antalya.

În ultimul meci din acest stagiu de pregătire, echipa antrenată de Anghel Iordănescu a avut o evoluție mai bună decât în precedentele jocuri, 0-0 cu Bulgaria și 1-0 cu modesta Sioni Bolnisi (Georgia), potrivit Agerpres.

Selecționara divizionară a României s-a impus pe merit sâmbătă, deși a început slab meciul, Cătălin Carp, jucătorul lui CFR Cluj, deschizând scorul în minutul 9. După câteva minute, elevii lui Iordănescu au preluat inițiativa, iar Adrian Popa a egalat în minutul 21, după un contraatac la care au mai participat Keșeru și Rusescu.

A urmat o dublă ocazie a lui Prepeliță și Vătăjelu (23), după care au fost aproape de gol Rusescu (33), Pintilii (40) și Keșeru (45). De la adversari a fost periculos Erhan (44).

Repriza a doua a fost mai puțin spectaculoasă, poate pe fondul oboselii unor jucători, și nu a fost consemnată nicio ocazie clară până în minutul 68, când a ratat Keșeru. Un minut mai târziu, adversarii au avut o bară, prin Leuca.

România a fost superioară și și-a mai creat ocazii, iar Valentin Lazăr a adus victoria în minutul 87 cu un șut-centrare, la care portarul Calancea a greșit.

Au evoluat echipele:

România: Lung jr — Manea, Papp, Muth, Vătăjelu — Prepeliță (Anton, 74), Pintilii — A. Popa, Rusescu (Roman, 74), Bumba (V. Lazăr 66) — Keșeru (Budescu, 90).

Rezerve neutilizate: Bălgrădean — Anton, Crețu, Fl. Tănase, Dumitraș, Bejan, Nedelcearu, S. Filip, Hora.

Moldova: Calancea — Burghiu, Racu, Jardan, Erhan — Cojocari, Carp, Posmac, Rață — Boghiu, Dedov.

Cele mai citite

Echilibrul perfect: cum să îmbini mobilierul vintage cu designul modern

În ultimii ani, o tendință care a câștigat teren în designul interior este combinarea mobilierului vintage cu designul modern. Acest amestec neconvențional de stiluri...

Tânăra antrenată de maestra emerită a sportului, Mirela Pașca, înscrisă în campania „100 de tineri pentru dezvoltarea României”

Antonia Dragomir, o tânără gimnastă de doar 11 ani, a devenit un nume cunoscut în lumea gimnasticii românești și internaționale, datorită talentului său remarcabil...

Unicat în România! Grădini plutitoare pe lac, aranjamente gigant, zeci de mii de ghivece la West Side Flower Fest, cel mai mare festival de...

Dăm startul verii la cea de-a doua ediție a West Side Flower Fest! Va avea loc din 31 mai până în 2 iunie, în...
Ultima oră
Pe aceeași temă