17.3 C
București
joi, 2 mai 2024
AcasăLifestyleFotbal: România, 2-1 împotriva Republicii Moldova

Fotbal: România, 2-1 împotriva Republicii Moldova

Selecționata divizionară a României a învins cu scorul de 2-1 (1-1) naționala Republicii Moldova, prin golurile lui Adrian Popa (21) și Valentin Lazăr (87), respectiv Cătălin Carp (9), sâmbătă, într-un meci de pregătire disputat în Antalya.

În ultimul meci din acest stagiu de pregătire, echipa antrenată de Anghel Iordănescu a avut o evoluție mai bună decât în precedentele jocuri, 0-0 cu Bulgaria și 1-0 cu modesta Sioni Bolnisi (Georgia), potrivit Agerpres.

Selecționara divizionară a României s-a impus pe merit sâmbătă, deși a început slab meciul, Cătălin Carp, jucătorul lui CFR Cluj, deschizând scorul în minutul 9. După câteva minute, elevii lui Iordănescu au preluat inițiativa, iar Adrian Popa a egalat în minutul 21, după un contraatac la care au mai participat Keșeru și Rusescu.

A urmat o dublă ocazie a lui Prepeliță și Vătăjelu (23), după care au fost aproape de gol Rusescu (33), Pintilii (40) și Keșeru (45). De la adversari a fost periculos Erhan (44).

Repriza a doua a fost mai puțin spectaculoasă, poate pe fondul oboselii unor jucători, și nu a fost consemnată nicio ocazie clară până în minutul 68, când a ratat Keșeru. Un minut mai târziu, adversarii au avut o bară, prin Leuca.

România a fost superioară și și-a mai creat ocazii, iar Valentin Lazăr a adus victoria în minutul 87 cu un șut-centrare, la care portarul Calancea a greșit.

Au evoluat echipele:

România: Lung jr — Manea, Papp, Muth, Vătăjelu — Prepeliță (Anton, 74), Pintilii — A. Popa, Rusescu (Roman, 74), Bumba (V. Lazăr 66) — Keșeru (Budescu, 90).

Rezerve neutilizate: Bălgrădean — Anton, Crețu, Fl. Tănase, Dumitraș, Bejan, Nedelcearu, S. Filip, Hora.

Moldova: Calancea — Burghiu, Racu, Jardan, Erhan — Cojocari, Carp, Posmac, Rață — Boghiu, Dedov.

Cele mai citite

Iohannis, premiat de Consiliul Atlantic, în America

Consiliul Atlantic îl va onora în acest an pe preşedintele Klaus Iohannis cu Distinguished International Leadership Award pentru cariera sa remarcabilă, pentru conducerea exemplară...

Soluția  3 D împotriva administrației #rezist a Bucureștiului

Deși lansată târziu în cursa electorală, Gabriela Firea a ajuns rapid să-i sufle în ceafă lui Nicușor Dan, fiindcă are singurul proiect administrativ cu...

Rezervele valutare ale BNR, în scădere

Rezervele valutare la Banca Naţională a României (BNR) totalizau 62,511 miliarde de euro la data de 30 aprilie 2024, în scădere cu 2,7% comparativ...
Ultima oră
Pe aceeași temă