30 C
București
miercuri, 26 iunie 2024
AcasăLifestyleIbrahimovic, “Fotbalistul anului” în Suedia

Ibrahimovic, “Fotbalistul anului” în Suedia

Zlatan Ibrahomovic a fost desemnat pentru a noua oară în ultimii zece ani “Fotbalistul anului” în Suedia.

Ibrahonmovic, în vârstă de 33 de ani, a primit pentru a opta oară consecutive trofeul decernat luni seară în cadrul unei ceremonii de la Stockholm. Trofeul “Gudlbolle”- varianta suedeză a Balonului de Aur este atribuit de Federaţia Suedeză de fotbal în parteneriat cu tabloidul Aftonbladet.

Ibra a revenit pe teren, pentru PSG, duminică, în meciul câştigat 2-0, cu Olympique Lyon. Ibrahimovic nu a mai jucat  din 21 septembrie, din cauza unei accidentări la piciorul stang.

El se află în Suedia pentru a se pregăti alături de naționala țării sale pentru partida cu Muntenegru, din preliminariile EURO 2016, programată sâmbătă la Podgorica, potrivit Agerpres.

Selecționerul suedez Erik Hamren, a declarat luni că nu a luat încă o decizie în privința prezenței lui Ibrahimovic în unsprezecele de start la meciul de sâmbătă.

La feminin, "Balonul de diamant" rezervat celei mai bune jucătoare a anului din fotbalul suedez a fost cucerit, pentru a cincea oară în carieră, de Lotta Schlein (30 ani), care evoluează pentru echipa franceză Olympique Lyon. Sportiva nu a fost prezentă la ceremonie, ea fiind în cantonamentul lui Lyon unde pregăteşte returul cu PSG, în optimile Ligii Campionilor.

 

Cele mai citite

Cod galben de furtuni în 10 județe, până mâine dimineață. HARTA

Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis o atenţionare Cod galben de instabilitate atmosferică, valabilă până joi dimineaţa în zece judeţe din vest.Astfel, în...

Dorin Recean, premierul Republicii Moldova: Azi am trecut într-o nouă etapă

Uniunea Europeană a deschis oficial negocierile de aderare cu Republica Moldova. Premierul Dorin Recean: Azi am trecut într-o nouă etapă, care ne apropie semnificativ de...

Curtea Penală Internațională a emis mandate de arestare pe numele lui Șoigu și Gerasimov

Curtea Penală Internațională (CPI) a emis marți mandate de arestare pentru fostul ministru al Apărării al Rusiei și șeful său de stat major militar,...
Ultima oră
Pe aceeași temă