15.5 C
București
vineri, 3 mai 2024
AcasăSpecialUPDATE: Un bărbat a fost împuşcat mortal și un altul rănit la...

UPDATE: Un bărbat a fost împuşcat mortal și un altul rănit la sediul Agenției de Securitate din SUA

UPDATE: Potrivit NBC, cei doi indivizi erau deghizaţi în femei. Cei doi au forțat cu maşina una dintre barierele amplasate la intrarea în baza Fort Meade (statul Maryland).

Un schimb de focuri a avut loc, iar unul dintre suspecţi a fost împuşcat mortal. Al doilea este rănit, a confirmat Poliţia comitatului. În maşina suspecţilor au fost găsite arme de foc şi droguri.

———

Un bărbat a fost împuşcat mortal, luni, după ce a lovit intenţionat cu un vehicul de teren poarta principală a sediului Agenţiei pentru Securitatea Naţională din Statele Unite, scrie presa americană.

Un bărbat a intrat cu o maşină de teren în poarta principală a sediului Agenţiei pentru Securitatea Naţională, în Fort Meade, statul Maryland.

Autorul atacului a fost împuşcat mortal de agenţii de poliţie, relatează New York Daily News.

Incidentul a avut loc la Cartierul general al NSA, situat în baza Fort Meade, la 35 de kilometri nord-est de Washington DC.

Autorităţile au securizat zona şi încearcă să stabilească motivul atacului.

Cele mai citite

Directorul general Dorin Tudora a mărit salariile doar angajaților PNL

În ultima ședință a Consiliului de Administrație de la Conpet SA Ploiești, de la sfârșitul lunii aprilie 2024, directorul general Dorin Tudora, impus...

VIDEO. Laura Giurcanu s-a despărțit de fiul Andreei Esca. Influencerița s-a întors la fostul iubit

Viața sentimentală poate fi plină de surprize și răsturnări de situație, iar Laura Giurcanu pare să fi experimentat acest lucru într-o manieră cât se...

Germania și aliații acuză Rusia de atacuri cibernetice de amploare

Germania a acuzat Rusia că a lansat atacuri cibernetice asupra firmelor sale de apărare și aerospațiale, precum și asupra unor ținte din alte țări,...
Ultima oră
Pe aceeași temă