15.7 C
București
vineri, 3 mai 2024
AcasăSpecialDouă avioane s-au ciocnit pe aeroportul din Dublin

Două avioane s-au ciocnit pe aeroportul din Dublin

Două avioane ale companiei Ryanair s-au ciocnit uşor, miercuri, în timp ce efectuau manevre în vederea decolării de pe aeroportul din Dublin, informează Mediafax.

Un alt incident a avut loc în Dublin, când un avion al companiei Aer Lingus a fost nevoit să se întoarcă pe aeroport la scurt timp după decolare.

Sute de pasageri au fost afectaţi, miercuri, de două incidente în care au fost implicate trei avioane pe aeroportul din Dublin, însă nicio persoană nu a fost rănită, relatează postul RTE.

Ryanair a precizat într-un comunicat că aripa unuia dintre avioanele sale pare să fi lovit uşor coada unui alt avion al aceleiaşi companii, pe aeroportul din Dublin. Ambele avioane se pregăteau să intre pe pistă în vederea decolării, unul spre Zadar (Croaţia) şi celălalt spre Edinburgh (Scoţia). Compania a adăugat că toţi pasagerii au fost transferaţi în alte avioane.

Într-un incident separat, un avion al companiei Aer Lingus, care decolase de la Dublin către Viena, a fost nevoit să revină pe aeroport după ce a raportat o “problemă tehnică”.

Potrivit unor surse, decizia de a reveni pe aeroport a fost cauzată de “un miros la bordul” avionului, însă compania aeriană nu a confirmat această informaţie.

Cele mai citite

Unirea Shopping Center: Inima Comercială a Bucureștiului

Situat în centrul vibrant al Bucureștiului, Unirea Shopping Center nu este doar un simplu centru comercial, ci o emblemă a orașului, fiind unul dintre...

Dinamo și-a aflat adversara din semifinalele EHF European League

Dinamo Bucureşti și-a aflat adversara din semifinalele EHF European League. Astfel, conform tragerii la sorți de vineri, „Dulăii” se vor lupta pentru un loc...

Premieră mondială: Urangutan care își tratează rana cu o plantă

Un urangutan din Indonezia a fost văzut în timp ce îşi trata o rană cu o plantă medicinală, fiind pentru prima dată în lume...
Ultima oră
Pe aceeași temă