29.1 C
București
luni, 17 iunie 2024
AcasăSpecialElevă din Mehedinți, în stare gravă la spital, după ce a fost...

Elevă din Mehedinți, în stare gravă la spital, după ce a fost lovită de o maşină

O elevă a fost transportată, luni după-amiază, în stare gravă la Spitalul Judeţean Mehedinţi, după ce a fost lovită de un autoturism, pe o trecere de pietoni, din apropierea şcolii unde învaţă, informează Mediafax.

Fata, în vârstă de 12 ani, a fost lovită de un autoturism condus de un tânăr de 29 de ani, pe o trecere de pietoni, copila fiind transportată cu o ambulanţă la Spitalul Județean din Drobeta Turnu Severin, potrivit purtătorului de cuvânt al Poliției Judeţene Mehedinți, Roxana Vișan.

Primele informaţii arată că accidentul s-a produs în timpul orelor de curs. Accidentul s-a produs luni, în jurul orei 15.30, în centrul orașului Strehaia.

Trecerea de pietoni pe care s-a produs accidentul se află la aproximativ 500 de metri de școala generală din Strehaia unde învață fata, care este elevă în clasa a V-a, iar accidentul s-ar fi produs în timpul orelor de curs.

Polițiștii fac cercetări la locul accidentului, în timp ce fata a fost transportată la spital în stare gravă. Medicii spun că ea a suferit un traumatism la cap.

Cele mai citite

George Tuță își anunță prioritățile ca primar în Sectorul 1: transporturi și parcuri

George Cristian Țuță, candidatul care a câștigat alegerile în Sectorul 1, își anunță deja prioritățile ca primar. "L-am vizitat pe directorul STB pentru lista de...

Bacalaureat 2024. Astăzi este proba orală la Limba română

Examenul de Bacalaureat 2024 începe în ziua de luni, 17 iunie, prima probă fiind proba orală la Limba și literatura română. Peste 134.000 de candidaţi...

Rusia – Ucraina, ziua 845. “Vom fi alături de Ucraina până când va învinge”, anunță președintele SUA, Joe Biden

"Vom fi alături de Ucraina până când va învinge în acest război", a anunțat președintele SUA, Joe Biden, în contextul conferinței de pace care...
Ultima oră
Pe aceeași temă