15.7 C
București
duminică, 28 aprilie 2024
AcasăInternaționalExpoziție de pictură în memoria Holocaustului, deschisă în București

Expoziție de pictură în memoria Holocaustului, deschisă în București

O expoziție de pictură cu tema Holocaustului, intitulată „Memoria Holocaustului”, se deschide joi, la ora 17.00, la Universitatea Politehnică din București.

Citește și: Polonia: Ambasadorul SUA, tras la răspundere pentru afirmațiile despre Holocaust

Expoziția este inclusă în proiectul „Noaptea albă a galeriilor” și va fi deschisă și în data de 24 aprilie, în intervalul orar 19.00 – 4.00.

Lucrările expuse la Rectoratul Universității Politehnice vor putea fi vizionate până în 23 mai 2015.

La vernisaj vor expune lucrări tineri artiști români, participanți la tabăra de creație „Cum a fost posibil?”, organizată anual de Insitutul „Elie Wiesel”.

Lucrările tinerilor exprimă perspectiva lor asupra targediei evreilor din România, la mai mult de 70 de ani de la încheierea acesteia.

Evenimentul este organizat de Insitutul Național pentru Studierea Holocaustului din România „Elie Wiesel”, în colaborare cu Universitatea Politehnică din București și Primăria Sectorului 6.

Cele mai citite

BEC: Tragerea la sorţi pentru stabilirea numărului de ordine de pe buletinele de vot va fi luni, 29 aprilie

Preşedintele Biroului Electoral Central (BEC) va efectua, luni, 29 aprilie, tragerea la sorţi pentru stabilirea numărului de ordine de pe buletinele de vot al...

Un tânăr în vârstă de 27 de ani a folosit bancnote false de 200 de euro în săli de jocuri electronice 

După ce un tânăr în vârstă de 27 de ani ar fi folosit bani falși (n.r. bancnote de 200 euro) pentru a se juca...

Conferința „ Cultura Calului și Renașterea Hipismului în România după 1989” va încheia reuniunea hipică de excepție de duminică de la Hipodromul Ploiești

A patra reuniune hipică din acest an, de la Hipodromul din Ploiești, va fi una de excepție, în program fiind cinci curse de trap....
Ultima oră
Pe aceeași temă