14.7 C
București
duminică, 25 februarie 2024
AcasăInternaționalExpoziție de pictură în memoria Holocaustului, deschisă în București

Expoziție de pictură în memoria Holocaustului, deschisă în București

O expoziție de pictură cu tema Holocaustului, intitulată „Memoria Holocaustului”, se deschide joi, la ora 17.00, la Universitatea Politehnică din București.

Citește și: Polonia: Ambasadorul SUA, tras la răspundere pentru afirmațiile despre Holocaust

Expoziția este inclusă în proiectul „Noaptea albă a galeriilor” și va fi deschisă și în data de 24 aprilie, în intervalul orar 19.00 – 4.00.

Lucrările expuse la Rectoratul Universității Politehnice vor putea fi vizionate până în 23 mai 2015.

La vernisaj vor expune lucrări tineri artiști români, participanți la tabăra de creație „Cum a fost posibil?”, organizată anual de Insitutul „Elie Wiesel”.

Lucrările tinerilor exprimă perspectiva lor asupra targediei evreilor din România, la mai mult de 70 de ani de la încheierea acesteia.

Evenimentul este organizat de Insitutul Național pentru Studierea Holocaustului din România „Elie Wiesel”, în colaborare cu Universitatea Politehnică din București și Primăria Sectorului 6.

Cele mai citite

Învingătoarea Soranei Cîrstea a mers până la capăt! Jasmine Paolini, campioană la Dubai

Italianca Jasmine Paolini a câştigat turneul WTA 1.000 de la Dubai, după ce a învins-o în finală pe rusoaica Anna Kalinskaia, în trei seturi,...

Fiul unui director din Consiliul Județean Buzău, mort într-un accident rutier

Un tânăr din Buzău, fiul unui director din Consiliul Județean, a murit cu câteva ore înainte să împlinească vârsta de 24 de ani!...

Numărul bugetarilor a crescut cu peste 13.500 anul trecut, ajungând la aproape 1,3 milioane de angajați

Numărul bugetarilor din România a crescut, anul trecut, cu peste 13.500 de posturi, ajungând la aproape 1,3 milioane de persoane. Majoritatea erau angajaţi în...
Ultima oră
Pe aceeași temă