33.4 C
București
miercuri, 26 iunie 2024
AcasăSpecialJaf la o sala de jocuri din Craiova. Un angajat, la spital

Jaf la o sala de jocuri din Craiova. Un angajat, la spital

O sală de jocuri de noroc din Craiova a fost jefuită, joi, de un tânăr de 23 de ani care a fost prins la scurt timp după comiterea faptei. Cel în cauză a fost reţinut pentru 24 de ore.

”La data de 11 septembrie în jurul orei 06:50, poliţiştii Secţiei 3 Craiova au fost sesizaţi cu privire la faptul că, în Piaţa Eroilor, din cartierul craiovean Valea Roşie, în incinta unei săli de jocuri cu program non-stop, un angajat, de 25 de ani, din Craiova, a fost victima unei agresiuni şi a fost transportat la spital.

În scurt timp, în urma investigaţiilor, poliţiştii Secţiei 3 Craiova au identificat principalul bănuit de comiterea faptei, respectiv un bărbat, de 23 de ani, din Craiova”, informează IGPR.

Din cercetări a reieşit că bărbatul ar fi intrat în sala de jocuri în jurul orei 06:45 şi l-ar fi ameninţat pe angajat, pentru a-l determina să-i dea banii din încasări.

Întrucât angajatul s-a opus, acesta l-ar fi tăiat cu un cuţit la mâna stângă, ar fi sustras o sumă de bani, fugind apoi de la locul faptei.

Poliţiştii l-au reţinut pentru 24 de ore, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tâlhărie, urmând a –l prezenta, în cursul zilei de mâine, magistraţilor, cu propunere de arestare preventivă.

 

Cele mai citite

Doi cetățeni ucraineni au fost recuperați de Salvamont și Poliția de Frontieră în Munții Maramureșului

Cei doi cetăţeni ucraineni care au trecut graniţa în România prin Munţii Maramureşului au fost găsiţi de echipa mixtă formată din salvamontişti şi poliţişti...

Și Teodosie poartă rochie și își duce crucea, indiferent cât îl lovește Daniel

Ilustrație: Marian Avramescu Înalt prea ridicatul cu macaraua arhiepiscop al Tomisului, Teodosie, a avut dreptate când a sugerat că persoanele în general purtătoare de...

Construcție filosofică

O condiție a vieții izbutite este cunoașterea realității în care se trăiește. Împărtășesc opinia că, printre formele spiritului, filosofiei îi revine să asigure reflecția...
Ultima oră
Pe aceeași temă