30 C
București
vineri, 28 iunie 2024
AcasăSpecialElveția: Un primar a fost suspendat din cauza unor selfie-uri nud în...

Elveția: Un primar a fost suspendat din cauza unor selfie-uri nud în birou

Primarul oraşului elveţian Baden, Geri Müller, a fost suspendat provizoriu din funcţie, luni, sub acuzația că şi-a făcut selfie-uri nud în birou, relatează Mediafax.

Consiliul Municipal de la Baden, în cantonul Argovia, situat în apropiere de Zurich, a decis să-l suspende provizoriu din funcţie pe primar până la "clarificarea situaţiei"

Primarul, care este totodată membru al Comisiei pentru Afaceri Externe a Consiliului Naţional (Camera inferioară), beneficiază de prezumţia de nevinovăţie, subliniază Executivul de la Baden.

Decizia a fost adoptată în urma dezvăluirilor ziarului "Schweiz am Sonntag", care l-a acuzat duminică pe Müller că a trimis unei cunoştinţe selfie-uri în care apare nud, făcute în birou, în timpul programului. Potrivit lui Müller, care s-a exprimat în presa elveţiană prin intermediul avocatului său, femeia cu care se afla în contact ar fi exercitat presiuni asupra sa şi l-ar fi ameninţat cu divulgarea relaţiei în presă şi unor terţe persoane.

Poliţia municipală din Baden a arestat o femeie tânără.

Exprimându-şi regretul că acest caz a devenit public, Geri Müller a anunţat duminică faptul că a cerut personal intervenţia poliţiei, deoarece tânăra ameninţa că se sinucide.

Cele mai citite

Rata șomajului din România, în ușoară scădere

Rata şomajului în România se situa, la finele lunii mai, la 3,09%, cu 0,01 puncte procentuale sub nivelul din luna anterioară, arată datele centralizate...

Anchetă: câți copii consumă droguri și tutun – date

Trei din 10 copii știu pe cineva care a consumat substanțe psihoactive / droguri, în general din proximitate; Aproape unu din trei adolescenți afirmă că...

VIDEO. Ciolacu anunță o analizare a modificărilor pentru e-Factura,e-Transport și e-TVA

Premierul Marcel Ciolacu a anunţat că, în şedinţa de Guvern de astăzi, vor fi analizate modificările legislative în privinţa e-Factura, e-Transport şi e-TVA, subliniind...
Ultima oră
Pe aceeași temă