24.2 C
București
joi, 30 mai 2024
AcasăSpecialElveția: Un primar a fost suspendat din cauza unor selfie-uri nud în...

Elveția: Un primar a fost suspendat din cauza unor selfie-uri nud în birou

Primarul oraşului elveţian Baden, Geri Müller, a fost suspendat provizoriu din funcţie, luni, sub acuzația că şi-a făcut selfie-uri nud în birou, relatează Mediafax.

Consiliul Municipal de la Baden, în cantonul Argovia, situat în apropiere de Zurich, a decis să-l suspende provizoriu din funcţie pe primar până la "clarificarea situaţiei"

Primarul, care este totodată membru al Comisiei pentru Afaceri Externe a Consiliului Naţional (Camera inferioară), beneficiază de prezumţia de nevinovăţie, subliniază Executivul de la Baden.

Decizia a fost adoptată în urma dezvăluirilor ziarului "Schweiz am Sonntag", care l-a acuzat duminică pe Müller că a trimis unei cunoştinţe selfie-uri în care apare nud, făcute în birou, în timpul programului. Potrivit lui Müller, care s-a exprimat în presa elveţiană prin intermediul avocatului său, femeia cu care se afla în contact ar fi exercitat presiuni asupra sa şi l-ar fi ameninţat cu divulgarea relaţiei în presă şi unor terţe persoane.

Poliţia municipală din Baden a arestat o femeie tânără.

Exprimându-şi regretul că acest caz a devenit public, Geri Müller a anunţat duminică faptul că a cerut personal intervenţia poliţiei, deoarece tânăra ameninţa că se sinucide.

Cele mai citite

O rețea uriașă de fraude online a fost anihilată în urma unei operațiuni globale

Cetăţeanul chinez Yunhe Wang a fost arestat pentru că ar fi fost creierul din spatele unei reţele uriaşe care a furat miliarde de dolari....

Italia nu vrea ca armele occidentale să fie folosite pe teritoriul Rusiei

Italia nu acceptă ca armele occidentale să fie folosite de ucraineni pentru atacuri pe teritoriul Rusiei. În plus, italienii spun că nu vor trimite...

Folosirea energiei solare la Galați

Instalarea panourilor fotovoltaice în zona Galați este o soluție excelentă pentru a reduce costurile cu energia electrică și a sprijini sustenabilitatea mediului. Avantajele includ...
Ultima oră
Pe aceeași temă