32.2 C
București
marți, 23 iulie 2024
AcasăSocialAdministratieLinia STB 112, traseu modificat, în weekend

Linia STB 112, traseu modificat, în weekend

Cu ocazia organizării evenimentului cultural artistic din cadrul proiectului „Străzi Deschise – Bucureşti Promenadă Urbană 2024”, în perioada 28.06.2024 (de la ora 22:00) – 01.07.2024 (până la ora 06:00), circulația rutieră va fi restricționată pe Bd. Laminorului, pe tronsonul cuprins ȋntre Str. Olteniei și Bd. Bucureștii Noi, informează Societatea de Transport București (STB).

Având în vedere aceste măsuri, sub coordonarea agenților de la Brigada Rutieră, STB va modifica traseul liniei de autobuz 112, astfel:

Autobuzele vor circula pe traseul de bază între terminalul „Complex Comercial Colosseum” şi intersecția Șos.Chitilei/Bd.Laminorului, apoi pe un traseu modificat pe ambele sensuri, pe Șos. Chitilei, Bd. Bucureștii Noi, Bd. Gloriei, Str. Jiului, după care vor urma traseul actual pȃnă la capătul de linie  „C.F.R. Constanța”.

Urmărește România Liberă pe  XFacebook și Google News!

Laurențiu Mușoiu
Laurențiu Mușoiu
Laurențiu Mihail Mușoiu lucrează în presa centrală din anul 2008. Din anul 2018 lucrează la “România liberă”. A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București. Deține un master în Cercetare în Științele Comunicării. Este, de asemenea, profesor pentru învățământul primar și preșcolar.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă