17.5 C
București
marți, 14 mai 2024
AcasăLifestyleSteaua, aproape de a transfera un atacant, al doilea golgheter din sezonul...

Steaua, aproape de a transfera un atacant, al doilea golgheter din sezonul trecut al Ligii I

Steaua este foarte aproape de transferul unui atacant, după ce Costel Gâlcă a solicitat de mai multe ori întăriri la lot. Valentin Lemnaru, vârful celor de la Universitatea Cluj, se află la București pentru a negocia cu Steaua.

După mai multe luni de tatonări între cele două cluburi Valentin Lemnaru este foarte aproape de a ajunge sub comanda lui Costel Gâlcă, potrivit Dolce Sport. Dacă cele două părți se vor înțelege asupra termenilor contractuali, Lemnaru ar putea semna chiar și azi cu actuala campioană a României.

Valentin Lemnaru, 30 de ani, a marcat 13 goluri în 28 de meciuri, în sezonul trecut al Ligii I, cu 3 mai puține decât Liviu Antal (Vaslui), golgheterul competiției. Lemnaru mai are contract cu U Cluj până în vara lui 2016, astfel că Steaua va trebui să plătească o sumă considerabilă, pentru Liga I.

Lemnaru a evoluat la mai multe cluburi din Liga I, iar din 2009 a fost cedat de către Dinamo la Pandurii. În perioada 2009 – 2013 a jucat fie la Pandurii, fie sub formă de împrumut la U Cluj. Clujenii l-au transferat definitiv, liber de contract, în toamna lui 2013.

Cifrele transferului la Steaua vor fi făcute publice după ce contractul se va oficializa. Totuși, potrivit site-ul de specialitate transfermarkt.com, Lemnaru este cotat la 1 milion euro.

 

Cele mai citite

Florin Piersic are “o evoluție lent favorabilă” în spital

Actorul Florin Piersic rămâne în spital însă are "o evoluție lent favorabilă", anunță un comunicat transmis de Spitalul Clinic de Ortopedie Foișor. Comunicatul a fost...

A fost dezvoltat plasticul care se descompune când nu mai e nevoie de el

O echipă de cercetători a dezvoltat un nou tip de plastic biodegradabil, care conține bacterii vii ce declanșează descompunerea materialului, potrivit antena3.ro. Noul plastic care...

Rusia – Ucraina, ziua 790: Blinken, vizită surpriză la Kiev

Şeful diplomaţiei americane, Antony Blinken, a sosit în această dimineaţă la Kiev pentru o vizită surpriză care ar trebui să-i liniştească pe ucraineni cu...
Ultima oră
Pe aceeași temă