20.6 C
București
duminică, 2 iunie 2024
AcasăSpecialTragedie la Bihor: Un adolescent de 16 ani s-a înecat în Barajul...

Tragedie la Bihor: Un adolescent de 16 ani s-a înecat în Barajul de la Tileagd

Un adolescent de 16 ani, care a alunecat joi în apele barajului de la Tileagd, căutat de mai multe echipaje de salvare, a fost găsit mort și scos la suprafață de pompierii din Aleșd, informează Agerpres.

Alerta la 112 a fost dată la ora 9,50 de o femeie care se afla în zona barajului, a declarat Camelia Roșca, purtător de cuvânt al ISU Crișana.

Potrivit acesteia, băiatul a fost văzut, împreună cu alți câțiva tineri, circulând pe deasupra unei conducte. Din neatenție, el a alunecat și a căzut în apă, într-o zonă a barajului care măsoară o adâncime de aproximativ 15-16 metri.

În salvarea băiatului au sărit imediat doi bărbați, însă nu au reușit să-l găsească, apa fiind și foarte rece. Cei doi au avut nevoie de îngrijiri din partea personalului medical trimis la fața locului, pentru că dădeau semne de hipotermie, a mai spus oficialul ISU.

La fața locului s-au deplasat echipa de căutare/salvare din cadrul Stației de Pompieri de la Aleșd, un echipaj de prim-ajutor , un echipaj de scafandri și mașina de Terapie Intensivă Mobilă de la Oradea.

"Pompierii militari de căutare/salvare de la înec din stația Aleșd care l-au căutat din barca pneumatică, chiar în perimetrul vizat, l-au găsit în mai puțin de două ore și l-au scos la mal. Din nefericire, medicii au constatat decesul băiatului," a mai spus Camelia Roșca.

Cele mai citite

Ce fac politicienii dați în mintea copiilor, de 1 Iunie

Ilustrație: Marian Avramescu Ziua Internațională a Copilului, 1 Iunie, se încadrează, anul acesta, în perioada campaniilor electorale din România pentru alegerile locale și pentru...

Israelienii îi cer lui Netanyahu să încheie un acord pentru eliberarea ostaticilor

Mii de israelieni au demonstrat sâmbătă la Tel Aviv pentru a cere guvernului condus de Benjamin Netanyahu să ajungă la un acord privind eliberarea...

Real Madrid este „Regina Europei” pentru a 15-a oară. Fanii echipei madrilene au declanșat „fiesta” la Casa de Espana din București

Real Madrid a cucerit pentru a 15-a oară trofeul Ligii Campionilor la fotbal, după ce a învins-o pe Borussia Dortmund cu scorul de 2-0...
Ultima oră
Pe aceeași temă