12 C
București
miercuri, 15 mai 2024
AcasăSpecialElena Udrea a sărit cu parașuta. Băsescu: Are curaj și pare hotărâtă

Elena Udrea a sărit cu parașuta. Băsescu: Are curaj și pare hotărâtă

Elena Udrea a sărit cu parașuta, joi, la Clinceni. Președintele Traian Băsescu care a văzut acțiunea acesteia, în direct, din studioul B1 TV, a afirmat că pare foarte hotărâtă.

”Nu am avut nicio teamă, e o senzație care merită încercată. E suficient să ai puțin curaj. Cel mai greu e când te arunci din avion. Senzația pe care o ai când treci printr-un nor e unică. Am văzut până unde putem să ridicăm România, sus de tot”, a declarat Elena Udrea, după marele salt.

Președintele Traian Băsescu a spus că deputatul PMP are curaj și pare foarte hotărâtă și chiar a făcut o comparație cu premierul Victor Ponta, la inundații.

„Dacă aş compara-o cu Ponta care stătea cu fundul în barcă şi-l trăgeau jandarmii, imaginile vorbesc de la sine despre caracterul diferit al celor doi”, a spus Băsescu.

Înainte de a sări cu parașuta, Udrea a declarat: „Nu sar doar pentru mine, ci pentru a lansa colecţia de tricouri Mişcarea Populară. Sunt nişte tricouri care emană forţă”.

Cele mai citite

Farul – Universitatea Craiova 3-3. Remontada de senzație la Ovidiu! „Marinarii” ratează cupele europene

Farul Constanţa a remizat pe teren propriu cu Universitatea Craiova, scor 3-3, după ce în minutul 72 conducea cu 3-0. Eroul oltenilor a fost...

Rata inflației scade din nou, în timp ce prețurile continuă să crească

Rata anuală a inflaţiei a coborât în luna aprilie 2024 la 5,9%, de la 6,61% în martie, în condiţiile în care mărfurile alimentare s-au...

Finala Ligii Campionilor va fi arbitrată de slovenul Slavko Vincic

Finala Ligii Campionilor din acest an, care va opune pe stadionul Wembley echipele Real Madrid și Borussia Dortmund, va fi condusă la centru de...
Ultima oră
Pe aceeași temă