15.9 C
București
miercuri, 8 mai 2024
AcasăSpecialHOROSCOP octombrie LEU: Succes şi progres în carieră

HOROSCOP octombrie LEU: Succes şi progres în carieră

Încă din primele zile ale lunii octombrie, începi să urmezi un program de studii, te pregăteşti să publici o carte, lansezi o campanie, rezolvi o problemă de natură legală sau începi o colaborare care îţi va aduce succes în carieră.

În 12 octombrie, scapi de nesiguranţe şi iei o decizie cu uşurinţă – închei sau începi o relaţie ori îţi schimbi locuinţa.  

În aceeaşi perioadă, îţi cresc cheltuielile, dar apar şi oportunităţi de a-ţi creşte veniturile – fii cu ochii în patru pentru un proiect care ţi-ar putea aduce bani în plus, o ofertă de job mai avantajoasă sau o şansă de a câştiga un bonus ori o promovare.   

De asemenea, dacă ai o afacere personală, în prima jumătate a lunii, ai şansa să câştigi clientul la care ai visat dintotdeauna.

În jurul zilei de 27 octombrie, eşti recompensat(ă) pentru timpul şi eforturile pe care le-ai investit în ceva, într-o perioadă de timp mai mare.  

Îţi închei luna într-o notă pozitivă – primeşti sprijinul unor persoane influente, care te vor ajuta să îţi duci cariera la un alt nivel.  

Cele mai citite

Florin Piersic a fost transferat de la Cluj la Spitalul Matei Balș din București

Actorul Florin Piersic a fost adus marți seară la București, cu o aeronavă SMURD, pentru a fi internat la Institutul Național de Boli Infecțioase...

SUA declară că e „inacceptabil” ca Israelul să închidă două puncte pentru intrarea ajutorului umanitar în Gaza

Statele Unite(SUA) consideră "inacceptabilă" închiderea de către Israel a două puncte importante de intrare a ajutorului umanitar în Gaza, cele de la Rafah şi...

Klaus Iohannis vrea un angajament mult mai ferm pentru Flancul Estic al NATO

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat, marţi, că este nevoie de un angajament mult mai ferm pentru Flancul Estic al NATO, pentru apărare, dar şi...
Ultima oră
Pe aceeași temă