20 C
București
marți, 21 mai 2024
AcasăSpecialFOTO + VIDEO. Incendiu într-un club din Constanța

FOTO + VIDEO. Incendiu într-un club din Constanța

UPDATE: Șeful ISU Dobrogea a declarat că două persoane au avut nevoie de înrgijiri medicale în urma incendiului din Culture Club Constanța. 

”Pagubele sunt importante. Încă nu se cunoaște exact originea incendiului”, a declarat șeful ISU, precizând că a fost demarată o anchetă. 

De asemenea, șeful ISU a explicat că oamenii din club s-au autoevacuat înainte să ajungă la fața locului forțele de ordine. 

———–

Un incendiu a izbucnit, duminică seara, la un club din Constanța. Toate persoanele aflate în incinta localului au fost evacuate. Secretarul de stat Read Arafat a declarat că la această oră echipajele de pompieri au fost trimise la fața locului. 

Incendiul a avut loc în Clubul Culture Pub din subsolul Casei de Cultură din Constanța. Primele indicii arată că focul ar fi izbucnit de la un panou electric, a relatat corespondentul România Liberă. 

În interiorul clubului se aflau aproximativ 25-30 de persoane. 

”Jumătate din club a fost învăluit de fum, luminile s-au stins. Am început să ieșim, relativ liniștiți. Chiar în acel moment discutam despre ce s-a întâmplat în Clubul din București și ne întrebam cum ar fi să se întâmpla așa ceva și aici”, a declarat un martor pentru România Liberă. 

Un alt martor a declarat că soția lui și-a pierdut pantofii pe drum și că norocul lor a fost că erau puțini. 

”Bine că am scăpat”, a declarat bărbatul. 

La fața locului au ajuns patru autospeciale ISU și mai multe echipaje de pompieri. 

Sursa: Cristian Hagi

 

Sursa: Cristian Hagi

Cele mai citite

Erdogan a decretat doliu național după moartea președintelui iranian Ebrahim Raisi

Preşedintele turc Recep Tayyip Erdogan a decretat luni o zi de doliu naţional după moartea preşedintelui iranian Ebrahim Raisi într-un accident de elicopter, relatează...

Descoperă aromele delicioase ale bucătăriei: Rețete senzaționale cu Pui și Creveți pentru când ai nevoie de ceva ușor

Bucătăria este un loc magic în care se întâlnesc aromele, texturile și gusturile pentru a crea experiențe culinare de neuitat. Două ingrediente versatile și...

Achiziția avioanelor F-35 ar crea locuri de muncă și ar accelera dezvoltarea tehnologică pe 50 de ani

Achiziția avioanelor militare F-35 ar crea locuri de muncă și ar accelera dezvoltarea tehnologică a României pentru următorii 50 de ani, afirmă un comunicat...
Ultima oră
Pe aceeași temă